S-a săturat să nu fie plătit și vrea să se despartă cu orice preț de Rapid. „Nu mai pot continua așa, chiar mi-a ajuns cuțitul la os. Mai bine mă las”

S-a săturat să nu fie plătit și vrea să se despartă cu orice preț de Rapid.**

Nemulțumit de plafonul salarial de la Rapid CFR Suceava și de situația grea financiară cu care se confruntă gruparea de pe Areni, mijlocașul Cătălin Golofca (25 ani), unul dintre jucătorii de bază ai formației sucevene, a anunțat că este decis în această iarnă să-și încerce norocul în altă parte.

„An de an ne confruntăm cu aceleași probleme. Am aproape 26 de ani, sunt fotbalist de Liga a II-a și am făcut Sărbătorile de Iarnă pe banii părinților. Nu mai pot continua așa, chiar mi-a ajuns cuțitul la os. Atât îmi doresc, dacă tot nu-mi dau banii, să mă lase să plec. Vă spun sincer că nu am nicio ofertă, dar am jucat bine în turul campionatului sunt sigur că o să-mi găsesc ceva”, a precizat fotbalistul Rapidului.

Golofca speră să găsească înțelegere la club, în condițiile în care este cel mai vechi jucător de la echipă, iar de fiecare dată când a intrat pe teren a încercat să-i facă datoria, jucând cu sufletul. „Nu cer decât să mi se dea actele și să fiu lăsat să plec, pentru că, orice s-ar întâmpla, eu sunt decis să nu mai joc la Rapid. Mai bine mă las. Să nu înțeleagă lumea că vreau scandal, chiar doresc să-i mulțumesc domnului Gabriel Clim, un om deosebit, care m-a ajutat în multe rânduri, în special atunci când am fost grav accidentat. Dar lumea trebuie să înțeleagă că nu mai pot rămâne să mă chinui la nesfârșit, pentru că am și eu o vârstă și n-am realizat nimic până acum”, a declarat Cătălin Golofca.

De partea cealaltă, președintele Dumitru Moldovan admite că s-au acumulat unele datorii către jucători, dar se fac eforturi pentru depășirea acestor probleme. „Încercăm să găsim soluții pentru a putea merge mai departe. Avem întârzieri de o lună la salarii și câteva prime restante, în condițiile în care evoluțiile echipei din tur nu au fost așa cum ne-am așteptat și suntem în pericol să ratăm obiectivul trasat, care este calificarea în play-off. Luăm în calcul toate variantele pentru ieșirea din criză, inclusiv vânzarea de jucători. Fără-ndoială că Golofca este unul dintre fotbaliștii noștri cei mai buni și sperăm să găsim o echipă care să plătească ceva în schimbul lui”, a mărturisit Dumitru Moldovan, președintele executiv al Rapidului.

15 meciuri și 2 goluri are Cătălin Golofca bifate în acest sezon pentru Rapid CFR Suceava

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă