S-a întors acasă

24 Jan. 2009, 13:19 Bursa transferurilor
S-a întors acasă

Attila Szasz s-a întors la FC Bihor. În vârstă de 31 de ani, Attila a evoluat în turul campionatului pentru Mechel Câmpia Turzii. Din păcate, într-un meci cu Arieșul Turda el s-a accidentat la cot și nu a mai jucat în ultimele etape. Originar din Valea lui Mihai, ardeleanul s-a pregătit în ultima perioadă cu Mureșul Deva și se pare că îl va înlocui pe accidentatul Valentin Lipitor între buturile echipei orădene.

Attila a evoluat de-a lungul timpului la foarte multe echipe: Viitorul Oradea, Farul Constanța, Armătura Zalău, Unirea Valea lui Mihai, Șoimii Satu Mare, Olimpia Satu Mare, Victoria Carei, Liberty Salonta și Mechel Câmpia Turzii. În urmă cu doi ani, la Salonta, a fost o vreme și antrenor cu portarii, iar în 2008 a lucrat cu Tibor Selymes.


“Nu mai am nicio problemă medicală. Acum sunt refăcut total și aștept să debutez la FC Bihor, echipă la care am jucat la juniori în urmă cu 13-14 ani, la grupa antrenată de Ioan Naom și Gergely Alexandru. A fost un vis de-al meu să apăr la FC Bihor și uite că mi s-a împlinit abia acum. Vreau să fac o treabă bună și să fiu respectat pentru munca mea”
, a spus Szasz pentru bihor.ro.

Articol de Andrei Petrică

 

24 Jan. 2009, 13:19 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă