S-a despărțit de CS Afumați și își începe cariera de antrenor la doar 28 de ani. Adrian Popa: „Pe primul loc vor fi seriozitatea și disciplina”

Mijlocașul dreapta Adrian Popa (28 ani) s-a despărțit în această vară de echipa de Liga a 2-a CS Afumați, pentru care a evoluat în ultimul sezon și și-a dat acordul să fie antrenor-jucător la clubul din orașul său natal. Originar din Horezu, fostul jucător al echipei CSM Râmnicu Vâlcea va merge la Flacăra Horezu, grupare din Superliga Vâlcea (Liga a 4-a).

După cinci ani petrecuți la Flacăra, timp în care a câștigat de două ori titlul județean, tehnicianul Vasile Ilinca, cunoscut ca find unul dintre cei mai buni antrenori vâlceni, s-a despărțit amiabil de clubul din Horezu. Înlocuitorul său este Adrian Popa, care se va afla astfel la prima experiență ca antrenor principal, la doar 28 de ani.

„Vrem să construim o echipă frumoasă, de care oamenii din toată regiunea Horezu să fie mândri. Pe primul loc vor fi seriozitatea și disciplina, iar când vom forma lotul de jucători, criteriul principal va fi caracterul. Eu voi fi antrenor, dar voi continua și să joc și sper să o fac cât mai bine. Un alt aspect foarte important pentru mine sunt jucătorii tineri din Horezu și din împrejurimi, vreau ca aceștia să crească într-un mediu sănătos și cât mai mulți dintre ei să facă pasul spre echipa mare”, a declarat, pentru Liga2.ro, Adrian Popa.

În sezonul recent încheiat, Adrian Popa a evoluat pentru CS Afumați în 24 de meciuri, 17 ca titular, și a marcat 2 goluri.

Noul antrenor al Horezului îl va avea ca „secund” pe Raul Nistor, un alt jucător cu expriență la acest nivel.

În cariera de jucător, mijlocașul dreapta Adrian Popa a evoluat la Concordia Chiajna, ACU Arad, Poli Timișoara, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Olt, Sporting Turnu Măgurele și CS Afumați.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto principal: Mihai Andrieș (FRF)

Pe aceeași temă