Ripensia s-a despărțit de cinci jucători, cu anunțul făcut chiar de ziua lui Alexandru Pelici!

Ripensia s-a despărțit de cinci jucători,** cu anunțul făcut chiar de ziua lui Alexandru Pelici!

Pentru ripensiști, încă e vacanță până luni dimineața, când vor face vizita medicală înainte de reunire. Clubul timișorean a anunțat însă că vor pleca cinci jucători, chiar pe 10 ianuarie, de ziua antrenorului Alexandru Pelici, care încă se bucură de zilele libere în județul Alba, pe pârtiile de la Arieșeni.

Ripensia se va despărți de Iulius Rădulescu, Marius Toma, Takenori Kawagoe, Alin Bărîcă și Mihăiță Lemnaru.

Portarul Rădulescu are 25 de ani și este unul dintre cei mai vechi jucători ai echipei, iar în prima parte a sezonului a evoluat în doar trei meciuri. Marius Toma joacă fundaș central, are 28 de ani și a venit la Ripensia sezonul trecut. Acesta a fost trimis pe teren în 11 partide.

Ceilalți trei au venit la club în vară, atât japonezul Kawagoe, cât și tinerii Alin Barîcă și Mihiță Lemnaru. Niponul și Barîcă au evoluat în câte două jocuri, în timp ce Lemnaru, anunțat ca o mare speranță și prezentat cu mare fast, nu a prins nici măcar un minut în tricoul roș-galbenilor.

Iată anunțul clubului: „În ceea ce privește lotul de jucători, există deja și modificări. Mai precis, e vorba de câteva despărțiri. În această iarnă, au părăsit gruparea noastră cinci jucători. E vorba de portarul Iulius Rădulescu (îi mulțumim și pe această cale pentru toată munca depusă la formația noastră, goalkeeper-ul timișorean fiind unul dintre cei mai vechi componenți), fundașii Marius Toma și Alin Bărîcă și mijlocașii Takenori Kawagoe și Mihăiță Lemnaru. Tuturor le mulțumim și le dorim mult succes!”

Luni, după vizita medicală de dimineața, programată începând cu ora 8:00, la ora 16:00 va începe primul antrenament din 2019 al echipei.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă