Ricketts, blocat de Iancu să se transfere în Germania

20 Jul. 2012, 14:17 Bursa transferurilor
Ricketts,** blocat de Iancu să se transfere în Germania

Canadianul Tosaint Ricketts trăiește un coșmar după ce transferul său la nou promovata în 2. Bundesliga, Dynamo Dresda, a fost blocat de contractul încă valabil cu Poli, de la care a plecat în aprilie.

Atacantul sosit la Timișoara de la MyPA are de suferit după ce a părăsit clubul înainte de a fi declarat liber de contract. Întors în Canada supărat că nu a mai fost plătit de luni bune Ricketts, care a traversat o perioadă bună la naționala țării sale, și-a găsit rapid un nou angajament. A dat patru goluri în trei meciuri pentru Dresda iar nemții i-au pus repede un contract pe masă. „Sfântul” era entuziasmat înaintea partidei amicale Manchester City de acum trei zile, dar bucuria s-a transformat în tristețe spre seară. Oficialii clubului saș l-au anunțat că FRF nu-i eliberează cartea verde deoarece mai are contract cu Poli Timișoara. Soluția unui transfer plătit sau a unui împrumut nu-i încântă pe cei de la Dynamo conform bild.de.

„Din cauza lui Iancu înțelegerea mea cu formația de 2.Bundesliga Dynamo Dresda a fost stricată. Vreau doar să-i mulțumesc lui Iancu că mi-a amânat progresul carierei”, ne-a transmis Ricketts.

Acesta se va adresa cel mai probabil FIFA și FIFPro pentru a-și rezolva situația. Atacantul mai are pe hârtie contract cu Poli până în iunie 2013 dar aștepta să fie declarat liber de contract.

Tosaint Ricketts e evaluat la 550.000 de euro de siteul de specialitate transfermarkt.de și a marcat în sezonul trecut 5 goluri în 16 partide pentru Poli în Liga a II-a.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

20 Jul. 2012, 14:17 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă