„Remaniere masivă” de la SSC Farul s-a încheiat! Petre Grigoraș a renunțat la nu mai puțin de 12 jucători

Analiza s-a încheiat, iar Petre Grigoraș și stafful său au decis jucătorii la care renunță după o primă parte a sezonului slabă, în care nou-promovata a terminat pe loc retrogradabil, 17, după 21 de etape, cu 20 de puncte. Nu mai puțin de 12 componenți ai lotului, utilizați mai mult sau mai puțin, și-au încheiat contractul cu formația constănțeană SSC Farul.

Rafael Licu, Rareș Răclau, Yanis Roumadi, Ciprian Dombrovoschi, Tudor Țăranu, Marius Tudorică, Răzvan Prodan, Georgi Stavrev, Kevin M’Baka, Marius Dumitrașcu, Andrei Apostolache și Albert Robu sunt deja istorie pentru SSC Farul.

„Clubul FC FARUL CONSTANȚA le mulțumește și aici pentru colaborare următorilor jucători: Rafael Licu, Raclau Rareș, Roumadi Yanis, Dombrovoschi Ciprian, Țăranu Tudor, Tudorica Marius, Prodan Răzvan, Stavrev Georgi, M’Baka Kevin, Dumitrascu Marius, Apostolache Andrei, Robu Albert.
Mult succes în carieră!
Așa cum v-am promis, vă vom anunța și în perioada următoare de schimbările care se vor produce în club”
, a anunțat SSC Farul pe pagina sa de Facebook.

„A venit vacanța, se va trage linia, vor fi analize și se urmează deciziile benefice clubului. Timp de 21 de etape, actualii jucători au avut timp să demonstreze ceea ce pot și, cu siguranță, Farul își dorea mai mult decât ceea ce s-a obținut. Avem 20 de puncte, ar fi trebuit să avem 21 câștigate pe teren, dar… a trecut și acel episod (n.r. – zâmbește, știind că stafful său a greșit la meciul cu Mioveni și partida a fost pierdută la „masa verde”). Nu este bine, e clar, dar cunoșteam toate aspectele atunci când am preluat echipa. Ne-am asumat o responsabilita mare împreună cu cel care a și preluat clubul, cu Ciprian Marica. Am vrut să stăm cât mai aproape de obiectiv, iar, în retur, după o remaniere masivă în lot, să atingem ceea ce ne-am propus pe termen scurt și anume să rămânem în Liga a 2-a. Apoi, la anul, sper să pot construi o echipă care și-a propus de mai mult timp un obiectiv important, dar – iată – cu o întârziere de un an. Indiferent de schimbările ce se vor face în această iarnă, ele trebuie să ducă la ceva mai bun decât ceea ce a fost până acum. Toți jucătorii care vor veni la club să o facă cu un plus, sper să fim cu toții inspirați în acest sens”, spunea antrenorul Petre Grigoraș după ultimul meci oficial din 2018, 1-1 pe teren propriu cu UTA.

Pe aceeași temă