„Refuză renegocierea, la echipa a doua”

29 Jun. 2009, 20:45 Bursa transferurilor
„Refuză renegocierea, la echipa a doua

Ciprian Anton a declarat că în această vară va discuta cu fiecare jucător în parte renegocierea contractului de joc cu gruparea suceveană.

 

„Vreau să schimb totul la club, chiar și sistemul de premiere al jucătorilor. Sunt hotărât să nu fac nici o concesie, astfel că fotbaliștii care vor refuza să renogocieze vor fi trimiși probabil să evolueze la echipa a doua.”, a declarat noul președinte al Cetății.

 

Primii jucători cu care se va întâlni la negocieri sunt Sevaciuc, Romaniuc și Șuleru, care au venit astă iarnă sub formă de împrumut de la Rapid, dar și lui Feraru și Luca, care aparțin de FC Vaslui. Celor cinci le-au expirat în această vară contractele de joc cu gruparea suceveană.
 

„În principiu, am dori să rămână toți pe Areni. Sper ca și ei să-și dorească acest lucru, iar apoi să ne înțelegem și cu echipele de care aparțin”, a declarat Ciprian Anton.
 

 

În afară de Feraru și Luca, oficialii Cetății vor să obțină de la Vaslui și împrumutul fundașului central Dorian Andronic. Președintele Ciprian Anton și antrenorul Ioan Radu au profitat de pauza competițională pentru a purta discuții preliminarii cu jucătorul, care n-ar zice nu unei reveniri acasă, la Suceava, mai ales că ar avea șansa să joace meci de meci.

Ultimul cuvânt în această problemă îl va avea însă finanțatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu. Cert este că până una alta Andronic a plecat astăzi în cantonament la Vatra Dornei cu FC Vaslui.

 

 

Sursă: suceavasport.ro
 

29 Jun. 2009, 20:45 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă