Rapid a cedat doi jucători la concitadina Sporting!

Rapid a cedat doi jucători la concitadina Sporting!

Rapid Suceava a transferat în această iarnă patru fotbaliști de la concitadina Sporting, este vorba de Ferariu, Bîgu, Vitu și Ioancea. În schimbul acestora, antrenorul Bogdan Tudoreanu i-a trimis la formația de Liga a III-a pe tinerii Nastasiu și Luțac.

„La Sporting vor avea șansa să joace constant, pentru că la Rapid le-ar fi fost greu să prindă să joace titulari în acest moment. Ambii au fost de acord cu această decizie, fiind conștienți că se află la vârsta în care trebuie să adune meciuri în picioare”, a declarat tehnicianul Rapidului.

Bogdan Tudoreanu a ținut să precizeze că juniorii Nastasiu și Luțac sunt ultimii doi jucători care vor părăsi gruparea suceveană în această iarnă. „Acum am la dispoziție un lot de 20 de jucători, în condițiile în care ne așteaptă un sezon de primăvară intens, având de disputat 19 meciuri în decurs de trei luni și o săptămână. Sper să reușim să ne îndeplinim obiectivul, care este menținerea în eșalonul secund”, a concluzionat Tudoreanu.

Campionatul Ligii a II-a se va relua pe data de 1 martie, cu etapa a XVII-a a sezonului regulat, returul urmând să se încheie pe 12 aprilie, când este programată ultima rundă din retur. După cum se preconizează evoluția întrecerii din Seria I în momentul de față, gruparea suceveană va ocupa la finalul primei părți a întrecerii un loc în cea de-a doua jumătate a clasamentului, astfel că va fi repartizată în play-out, unde va lupta alături de alte cinci formații pentru evitarea celor trei locuri retrogradabile. Partidele din play-out vor debuta pe data de 19 aprilie și se vor juca tur – retur, sezonul 2013-2014 al Ligii secunde urmând să se încheie pe 7 iunie.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă