Puțanu trece de la FC Brașov la Dunărea Călărași. Un jucător de la Viitorul și altul de la „U” Cluj, celelalte noutăți ale echipei lui Ganea

Luni, 11 ianuarie, a fost zi de reunire și pentru liderul Seriei I a Ligii 2, Dunărea Călărași. Echipa antrenată de Ionel Ganea a dat start pregătirii aproape în aceeași formulă cum încheia și prima parte a sezonului, singurii absenți fiind Laurențiu Buș, plecat la ASA Târgu Mureș, dar și Saifeddine Alami, învoit și care va ajunge cel târziu miercuri la Călărași.

Noutățile din lotul Dunării nu au lipsit să apară, acestea numindu-se Cornel Carlos Coc (20 ani, ex Universitatea Cluj), Adrian Ionuț Puțanu (22 ani, ex FC Brașov) și Ionuț Daniel Vînă (20 ani, ex FC Viitorul). La acest capitol îl putem trece și pe preparatorul fizic Constantin Niculae Sensei, revenit la echipa din Călărași după ce la începutul sezonului a stat pentru puțin timp în staff-ul lui Ganea.

Site-ul oficial al clubului călărășean mai informează că, luni dimineață, o parte din jucătorii din lot au efectuat vizita medicală, iar restul au făcut-o marți dimineață, în timp ce sâmbătă, 16 ianuarie, este programat un joc școală între componenții lotului. Primul amical e stabilit pe 30 ianuarie, la Călărași, cu Unirea Slobozia.

În privința jucătorilor noi din lotul Dunării, Coc, originar din Luduș, e un fundaș stânga care în prima parte a sezonului a evoluat în doar patru meciuri pentru Universitatea Cluj, Puțanu e din Galați, aparține de FC Viitorul și în toamnă a fost împrumutat la FC Brașov, acolo unde a fost jucător de bază. Fundaș central sau dreapta, Puțanu a jucat în 17 meciuri pentru „stegari” și a dat și două goluri. Tot de la Viitorul vine și Vînă (foto mic, în dreapta), un atacant gălățean care în acest sezon de Liga 1 n-a apucat să joace pentru echipa lui Hagi, însă a făcut-o pentru cea secundă, din Liga 3, acolo unde a dat și trei goluri.

 

Pe aceeași temă