Pușcașu, pe picior de plecare

Pușcașu,** pe picior de plecare

Zilele trecute, oficialii clubului din Crîng au avut parte de o surpriză neplăcută. Mai precis, au aflat că unul dintre jucătorii de bază Andrei Pușcașu și-a depus memoriu la Federație pentru a deveni liber de contract, motivând că nu i-au fost achitate restanțele financiare. Asta chiar dacă fotbalistul în cauză se numără printre cei mai bine plătiți de la echipă și a primit o mare parte din bani.

„Nu este normal să facă așa ceva, mai ales că a încasat mulți bani de la Gloria. Astfel a băgat dihonie între ceilalți jucători care săracii au și ei de primit restanțele financiare, însă au înțeles situația clubului. Noi am făcut destule sacrificii pentru Pușcașu și drept mulțumire ne-am trezit cu memoriul depus la FRF. Cel mai probabil ne vom despărți de el”, susține antrenorul echipei din Crîng, Viorel Ion.

Gloria caută puncte la malul mării

În altă ordine de idei, jucătorii Gloriei Buzău au plecat încrezători la Constanța unde vor întâlni pe Farul, echipă care până acum nu a cunoscut gustul victoriei. Mai mult, gruparea de la malul mării revine în fața propriilor suporteri, după înfrângerea usturătoare (1-5), suferită în runda trecută la Voluntari. Chiar dacă la rândul lor au pierdut meciul din deplasare cu ACS Berceni și se confruntă cu unele probleme de lot, buzoienii speră ca de această dată să nu se mai intoarcă acasă cu mâna goală.

Articol și foto de Adi SOARE

Pe aceeași temă