Prunea: „Avem de ales între Costel Enache și Ion Viorel”

Marius ANGHEL 18 Jun. 2013, 10:51 Bursa transferurilor
Prunea:**

Președintele CSMS Iași, Florin Prunea, a declarat, luni seară, la un post de televiziune local, că noul antrenor al grupării din dealul Copoului va fi ales între Costel Enache și Ion Viorel, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„În această săptămână vom stabili cine va fi noul antrenor al echipei. Avem de ales între Costel Enache și Ion Viorel. Ambii au proiecte interesante, rămâne ca noi să luăm o decizie. Ieri (n.r. – duminică) și-a prezentat proiectul Costel Enache, iar astăzi (n.r. – luni) Ion Viorel a fost la Iași. Ambii au stat de vorbă cu domnul primar Gheorghe Nichita, cu mine și cu domnul președintele al Consiliul de Administrație, Leonid Antohi”, a spus Prunea.

Oficialul formației ieșene a mai precizat că speră ca la finalul acestei săptămâni să se știe exact în ce ligă va evolua gruparea din dealul Copoului: „Așteptăm să vedem și noi ce decizie va lua Comitetul Executiv al FRF. Din câte am înțeles, o hotărâre se va lua vineri. Dar în fotbalul românesc lucrurile se schimbă de la o oră la alta. Așteptăm să se ia o decizie cât mai repede pentru a putea ști și noi în ce ligă vom juca și să ne apucăm de treabă. Oricum ar fi, trebuie să facem o echipă bună la Iași”.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 18 Jun. 2013, 10:51 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă