Prima decizie a lui Popovici după numirea la Foresta: un mijlocaș dat afară de Iencsi a fost rechemat la echipă

Noul antrenor al Forestei, Cristian Popovici, a organizat miercuri un joc școală pe stadionul Areni, scopul fiind acela de a se convinge de potențialul echipei, dar și de a găsi cea mai potrivită formulă de joc pentru meciul de duminică, de la Timișoara, contând pentru etapa a 3-a a Ligii 3. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a oprit în repetate rânduri ședința de pregătire pentru a transmite indicații elevilor săi, prima impresie fiind aceea că Popovici dă o mai mare atenție jocului ofensiv.

În altă ordine de idei, începând de miercuri, staff-ul tehnic al echipei sucevene a fost completat cu profesorul Marius Lup de la Liceul cu Program Sportiv, acesta având drept sarcină pregătirea specifică a celor trei portari.

În ceea ce privește lotul de jucători, noutatea ar fi că mijlocașul Constantin Aeroaiei a fost rechemat la echipă. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a fost unul dintre remarcații formației în precedentul sezon, însă fusese pus inexplicabil pe liber de fostul tehnician, Adrian Iencsi, la puțin timp după startul pregătirilor.

26 de meciuri și 1 gol a bifat Aeroaiei în sezonul trecut pentru echipa suceveană

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă