Presiune pe Dulcea: „aștept să dea peste 10 go­luri în acest retur”

30 Jan. 2012, 14:38 Bursa transferurilor
Presiune pe Dulcea:**

FC Argeș a reușit să umple o parte din go­lurile lăsate după plecarea lui Ro­ver Cârstea la Poli Timișoara și a lui Năs­tă­sie la CS Mioveni. Alb-vio­leții au reușit acum câteva zile să se înțeleagă cu a­ta­cantul Adrian Dul­cea, care în prima parte a sezonului a evoluat la ALRO Slatina.

Dulcea a revenit la echipa din Trivale din postura de liber de contract, după ce și-a re­zi­liat înțelegerea pe care o avea cu alu­mi­niș­tii. Conducerea alb-violeților are mari aș­tep­tări în retur de la Dulcea. „A sem­nat pe un an și jumătate cu noi și a fost mulțumit de ce i s-a oferit. Se antrenează deja cu ceilalți fot­ba­liști și a intrat deja în programul de pre­gă­tire al echipei. Am mari așteptări de la el, că are ex­periență și a mai jucat la noi. Cunoaș­te foar­te bine echipa. Poate să țină vestiarul în mâ­nă. L-am adus pe Dulcea deoarece tre­bu­ia să umplem golurile după plecarea lui Ro­ver Cârstea și a lui Năstăsie. Eu cred că poa­te să fie un înlocuitor perfect pentru Ro­ver Cârstea și mă aștept să dea peste 10 go­luri în acest retur de campionat”, a spus Că­tă­lin Barbu, administratorul lui FC Argeș.

„Sper să prindem locul trei”

Fotbalistul consideră că a făcut cea mai bună alegere prin revenirea la echipa la ca­re s-a consacrat: „Revin cu toată încre­de­rea la FC Argeș. Colectivul este unul destul de bun și sper să ajungem unde ne este locul, în Liga I. M-am pregătit cu ei și am văzut că au potențial. Sper să prindem locul trei la fi­nele sezonului. Trebuie să tratăm cu serio­zi­tate fiecare meci în parte, iar la sfârșitul re­turului, când se va trage linie, să vedem un­de suntem”.

Sursa: Curierul Zilei

30 Jan. 2012, 14:38 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă