Plecanciuc a fost transferat la Costuleni de Laurențiu Tudor

Plecanciuc a fost transferat** la Costuleni de Laurențiu Tudor

Aflat la final de contract cu Metalul Reșița, fundașul central Florin Plecanciuc (26 ani) a semnat un contract cu echipa de Liga I din Moldova, FC Costuleni. După trei ani petrecuți la clubul condus de Cătălin Rufă, Plecanciuc a ajuns la echipa pregătită de Laurențiu Tudor, cu care a semnat un contract valabil pe un sezon.

„Sunt complet refăcut după operația de ligament din iarnă, am făcut o recuperare foarte bună. Aveam nevoie de o nouă provocare și am semnat un contract pe un an cu Costuleni, este o formație de Liga I. Am norocul să lucrez cu Laurențiu Tudor, un antrenor pe care l-am apreciat foarte mult în perioada cât a fost la Vâlcea” a spus Florin Plecanciuc.

După ce a pregătit pe Snagov, Vâlcea și Ștefănești, „Doctorul” Tudor  ia în premieră pulsul unei echipe de prim eșalon. „Când eu am ajuns la echipă, erau doar opt jucători sub contract, echipa este sub reconstrucție. Ne propunem să creăm o echipă bună, apoi putem trage niște concluzii. Condițiile sunt insuficiente pentru ceea ce îmi doresc eu, dar cred că, cu timpul, oamenii o să înțeleagă și o să vină la condițiile pe care mi le doresc, ar fi în beneficiul fotbalului moldovean” a declarat Laurențiu Tudor

Articol scris de Adi GEORGESCU

Pe aceeași temă