Piteștenii și-au prezentat noile achiziții

16 Mar. 2012, 12:17 Bursa transferurilor

Conducerea echipei FC Argeș a făcut tot posibilul în această iarnă pentru a construi o echipă și mai puternică pentru ca alb-violeții să ajungă în Liga I. În această pauză competițională au fost aduși cinci jucători la echipa antrenată de Viorel Dumitrescu. Aceștia au fost prezentați la conferința de presă susținută ieri la stadionul „Nicolae Dobrin”.

Piteștenii s-au întărit în linia ofensivă prin aducerea la Pitești a lui Adrian Dulcea, jucători ce au mai jucat în trecut la FC Argeș. Un alt transfer foarte important este aducerea la Pitești a argentinianului Elias Bazzi, care la fel ca și Dulcea, a mai îmbrăcat în trecut tricoul piteștenilor. Mirel Soare va trebui să fie stâlpul din centrul apărării, ajutat poate de Ștefan Lisandru, un alt jucător sosit în această pauză competițională la Pitești.

Lista transferurilor a fost încheiată de Ionuț Nicolae, jucător ce și-a făcut junioratul la Steaua. Acești cinci jucători, împreună cu restul echipei, au misiunea ca în vară să ne ofere o mare bucurie, iar FC Argeș să revină în Liga I la fotbal, acolo unde locul cu adevărat pentru această echipă.

Dulcea și Bazzi își doresc o promovare cu FC Argeș

Două dintre cele mai importante transferuri ale echipei antrenate de Viorel Dumitrescu ar fi revenirile în Trivale ale lui Elias Bazzi și Adrian Dulcea, cei doi fiind oameni de bază în echipa ce a realizat promovarea în Liga I în 2008, iar apoi au avut niște prestații extrem de bune în prima divizie. Cei doi jucători își doresc să realizeze promovarea în Liga I cu FC Argeș și spun că sunt înconjurați de un grup de tineri jucători extrem de talentați. Iată ce au declarat cei doi la conferința de presă de ieri:

Adrian Dulcea: „Mă bucur foarte mult că am revenit la FC Argeș și sunt de părere că este un context favorabil performanței. Avem un grup de jucători tineri și extrem de talentați, care își doresc și ei să facă performanță. Cred că acesta este marele nostru avantaj. Noi va trebui să luăm fiecare meci în parte și să ne gândim la obținerea tuturor celor trei puncte de fiecare dată. Cel mai important joc va fi cel de sâmbătă, asta pentru că este și primul, iar o victorie ne-ar da și un moral pe măsură pentru partidele ce vor urma în acest retur de campionat.”

Elias Bazzi: „Sunt foarte fericit că am reușit să revin la FC Argeș. Aici am petrecut o perioadă foarte frumoasă a carierei mele și pot să spun că sunt foarte mulțumit de grupul pe care îl avem aici. Sunt niște jucători tineri extrem de talentați și în plus de asta întreaga conducere este alături de noi și se gândește la promovare. Asta ne dă și nouă o siguranță mai mare și sper să nu îi dezamăgim. Sper să debutăm cu dreptul în acest retur de campionat și să obținem o victorie cu Baia Mare.”

Gica Dobrin a avut parte de o surpriză din partea conducerii și a jucătorilor

Ieri a fost o zi specială pentru conducerea echipei FC Argeș, președintele alb-violeților, Gica Dobrin, sărbătorindu-și ziua de naștere. Conducerea echipei din Trivale, dar și jucătorii au ținut să îi pregătească o mică surpriză acesteia și chiar în timpul conferinței de presă de la stadion, i-au oferit acesteia un tort și un minunat buchet de flori.

Dănuț Ivănică și Robert Stancu, doi dintre jucătorii crescuți la Școala de Fotbal „Nicolae Dobrin”, i-au oferit un alt buchet de flori în semn de recunoștință pentru tot ceea ce a făcut Gica Dobrin pentru ei, ambii recunoscând că o consideră ca pe o a doua mamă.

Puternic emoționați și ei, au făcut o promisiune președintelui argeșenilor, declarând că cel mai frumos cadou va fi oferit în vară și anume promovarea echipei în Liga I.

Conferința de presă s-a încheiat cu un pahar de șampanie servit de cei prezenți și cu o felie de tort, pe care unii jucători au avut puterea să o refuze, gândindu-se că vor avea mult de tras apoi la antrenament. Gica Dobrin a fost plăcut surprinsă de gestul acestora și a declarat: „Este o surpriză minunată pentru mine. Am încercat să țin cât mai ascuns faptul că este ziua mea fiindcă nu vroiam să se facă mare idee pe tema aceasta. Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce faceți pentru mine și pentru faptul că toată dragostea pe care o aveați pentru Gicu este primită acum de mine. Pentru mine este o onoare să fiu aici și să duc mai departe ceea ce a început el, pentru că FC Argeș a fost tot timpul în sufletul și inima lui.”

Sursa: Ziarul Top

16 Mar. 2012, 12:17 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă