Piteștenii au legitimat trei din cei cinci jucători transferați în acastă iarnă

Piteștenii au legitimat trei din cei cinci jucători transferați în acastă iarnă

Fotbaliștii de la SCM Pitești con­tinuă pregătirea pe plan local în această perioadă precom­pe­ti­țio­nală. Echipa pregătită de Va­len­tin Sinescu se antrenează la sta­dionul Nicolae Dobrin, dar și la sala de forță până la primul amical care este programat la sfârșitul a­ces­tei săptămâni.

Alb-violeții s-au întărit considerabil în această iar­nă și au reușit să aducă la echipă mai mulți jucători de valoare care au experiență. Conducerea clubu­lui din Trivale lucrează în a­ceastă pe­rioadă la perfectarea actelor de transfer. Gabi Alexe, directorul spor­tiv al piteștenilor, a înregistrat la Fe­derația Română de Fotbal trei din­tre cele cinci transferuri fă­cu­te în această iarnă.

Mijlocașul Andrei Pa­nait a semnat cu SCM Pi­tești un contract pe șase luni. Jucătorul a venit de la CS Mioveni sub for­mă de împrumut. Portarul Dra­goș Geantă, care în turul cam­pio­na­tu­lui a evoluat la CSM Râm­nicu Vâl­cea, a semnat cu argeșenii o înțe­le­gere valabilă pe un sezon și jumă­tate, iar mijlocașul Szilard Mi­tra de la FC Zagon a semnat tot pe un an și șase luni.

Oficialii gru­pării din Trivale sunt în discuții cu cei de la Mioveni pentru fundașul A­lexan­dru Dumitrache, care s-a pre­gătit cu piteștenii în ultimele do­uă săp­tămâni. Tot cu alb-violeții se mai pre­­­­­gătesc fundașul Marian Mi­ules­cu, care a evoluat la CS Mio­veni în se­­zonul trecut, dar și mij­locașul A­le­xan­dru Cristea de la Du­nărea Galați.

Sursa: Curierul zilei

Pe aceeași temă