Petre și Petkovski nu s-au mai prezentat la ACS Poli! Pap se pregătește cu timișorenii

Petre și Petkovski nu s-au mai prezentat la ACS Poli!** Pap se pregătește cu timișorenii

Deși s-au vehiculat multe nume noi la gruparea timișoreană din Liga a II-a, aceasta a rămas deocamdată fără noutăți concrete. Atacantul macedonean Filip Petkovski a părăsit echipa iar Ovidiu Petre nu s-a prezentat la antrenamentul de marți dimineață. Singura noutate e reprezentată în acest moment de portarul de la Jimbolia, Eduard Pap.

Petkovski a plecat înapoi în Macedonia, unde a semnat cu Teteks Turnovo. „A primit oferte mai bune de la alte cluburi”, ne-a spus Călin Rosenblum, managerul sportiv al lui ACS Poli. Nici Ovidiu Petre nu s-a mai prezentat la club, însă conducătorul bănățenilor nu cunoaște motivul pentru care acesta a absentat. „Oricum nici noi nu ne mai grăbim. Perioada de transferuri e până în martie. Suntem în discuții dar nu mai anunțăm nimic decât când e concret pentru că am avut surpriza să vedem că semnează cu alte echipe”, a mai spus Rosenblum.

După antrenorul Vali Velcea, managerul sportiv al bănățenilor afirmă la rândul său că sunt vizați o serie de jucători care aparțin de Marian Iancu. „Nu exclud că Boștină s-ar putea întoarce deoarece a fost decizia lui. În rest nu e vorba doar de jucători de la Flacăra, ci din Liga I”, a adăugat Rosenblum.


Pap, internaționalul din Liga a IV-a

Altfel, singura noutate de marți la antrenamentele lui ACS Poli a fost portarul Eduard Pap (foto, dreapta), venit de la „Marcel Băban” Jimbolia. În vârstă de 18 ani, acesta a fost în probe la sfârșitul anului trecut la FC Koln în 2.Bundesliga și a fost aproape să semneze cu Waalwijk dar mutarea a căzut din cauza regulamentului din Olanda. Pap a atras atenția și prin faptul că a fost singurul jucător din eșalonul al patrulea prezent la lotul național de juniori. Deocamdată el se află doar în pregătire cu formația bănățeană.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Foto: ACS Poli

Pe aceeași temă