Pelici îl vrea pe Marius Staicu în Zăvoi: „Pentru mine este important să joc, să revin la forma la care am fost la Reșița”

Pelici îl vrea pe Marius Staicu în Zăvoi:**

Atacantul Marius Staicu (27 ani) ar putea ajunge zilele următoare la Vâlcea, unde este dorit de fostul său antrenor de la Metalul Reșița, Alexandru Pelici.

După despărțirea de Ion Coman și iminenta reziliere a contractului cu Nkongue, CSM Râmnicu Vâlcea caută să aducă un vârf. Marius Staicu a fost ofertat zilele trecute și se gândește să vină în Zăvoi pentru a-și relansa cariera.

În toamnă, vârful a fost legitimat la Șoimii Pâncota, unde a evoluat puțin, apoi a jucat futsal pentru Muncitorul Reșița.

„Pentru mine este important să joc, să revin la forma la care am fost la Reșița. M-a sunat domnul Pelici, miercuri voi da un răspuns, poate joi voi fi la Vâlcea. Dacă vin la Vâlcea, sper să facem ceva frumos” a spus Staicu.

După ce și-a încheiat contractul cu Muncitorul Reșița, Staicu vorbea despre o ofertă avantajoasă din fotbalul arab, de la Al-Shabab SC din Kuweit, echipă preluată în toamnă de antrenorii români Aristică Cioabă și Costel Bîrsan.

Până acum, CSM Râmnicu Vâlcea l-a adus doar pe portarul Sorin Andrei Popescu, lista despărțirilor fiind lungă.

Articol scris de Adi GEORGESCU
 

 

 

Pe aceeași temă