Patru achiziții are Juventus în cantonamentul de la Govora. Jucătorii la care a renunțat Oprița și cine se află în lotul ce se pregătește în stațiunea vâlceană

Patru achiziții are Juventus în cantonamentul de la Govora.** Jucătorii la care a renunțat Oprița și cine se află în lotul ce se pregătește în stațiunea vâlceană

După aproape două săptămâni de pregătire la propriul stadion, liderul campionatului Ligii 2 se antrenează de pe 25 ianuarie în stațiunea vâlceană Govora. Daniel Oprița are la dispoziție în primul cantonament din această iarnă 25 de jucători, dintre care patru sunt noi achiziții.

Alexandru Muscă (20 ani, ex Dacia Unirea Brăila), Florin Ștefan (20 ani, ex Academica Clinceni), Ioan Neag (22 ani, ex CSM Râmnicu Vâlcea) și Adrian Hurdubei (26 ani, ex Aerostar Bacău – foto, în dreapta) sunt transferurile bifate de Juventus București, în timp ce la capitolul despărțiri putem trece șase jucători. Alexandru Nica și Andrei Rontea au fost împrumutați la colega CS Balotești, Marian Stoenac a fost cedat la CNS Cetate Deva, Vlad Opriș a fost redirecționat la CSM Școlar Reșița, iar Roberto Alecsandru și Dragoș Arsu au primit actele pentru a-și găsi singuri alte echipe.

„Cantonamentul decurge bine, avem condiții bune, terenul e înghețat, cu zăpadă, asta este… așa este în perioada de iarnă. Nu avem accidentări, nu avem probleme. Muscă, Ștefan, Neag și Hurdubei sunt achizițiile. Încheiem aici, pe altcineva nu mai aducem”, a spus Daniel Oprița pentru Liga2.ro.

Stagiul de pregătire de la Govora se va întinde până pe 3 februarie, atunci când, la întoarcere, Juventus are programat un amical cu ACS Șirineasa, ocupanta locului 12 din Seria a 3-a a Ligii 3. Se va reveni la București, unde pregătirea va continua până pe 8 februarie, atunci când e stabilit amicalul cu Metaloglobus, liderul Seriei 2 a Ligii 3. În perioada 9 – 17 februarie, liderul Ligii 2 își mută antrenamentele în Antalya.

Altfel, până acum, Juventus a disputat un singur meci amical, cu Concordia Chiajna II, ocupanta locului 11 din Seria 3 a Ligii 3, pe care a învins-o cu 5-1. Bogdan Chipirliu (două), Liviu Băjenaru, Florin Cazan și Adrian Hurdubei au înscris pentru echipa lui Oprița.

Lotul lui Juventus din cantonamentul de la Govora:

portari: Karoly Fila, Relu Stoian, Eugen Brie;
fundași: Valentin Dima, Dean Beța, Ovidiu Morariu, Wallace Alves da Silva, Ioan Neag, Iulian Carabela, Florin Ștefan;
mijlocași: Valentin Bărbulescu, Mădălin Mihăescu, Liviu Băjenaru, George Călințaru, Alexandru Vasile, Florin Cazan, Remus Chipirliu, Adrian Hurdubei, Sorin Bustea, Alexandru Roșca;
atacanți: Dragoș Florea, George Mareș, Alin Ilin, Vasile Buhăescu, Alexandru Muscă.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă