Patrick Petre, primul jucător de care Farul se desparte în această iarnă. „Îi dorim multă baftă în carieră”

Patrick Petre, primul jucător de care Farul se desparte în această iarnă.**

Primul jucător de care Farul Constanța se desparte în această pauză de iarnă este Patrick Petre (22 ani), cel mai important fotbalist pe care Ianis Zicu îl avea în lot din punct de vedere al trecutului său sportiv. Mijlocașul nu a confirmat așteptările și plătește acum și pentru escapada pe care a avut-o înaintea jocului de la Pitești cu Campionii FC Argeș, când a fost și exclus din lot pentru câteva jocuri.

Ajuns la Farul la începutul lunii septembrie, după ce campionatul Ligii 2 începuse deja, Patrick Petre spera să se facă util la echipa constănțeană. „Sper să am multe realizări, să-mi ajut colegii să obținem cât mai multe victorii și să ne îndeplinim obiectivul. Sunt bine fizic, m-am pregătit în vacanță și abia aștept să joc. În lot sunt mulți jucători tineri cu mare calitate și sunt sigur că o să facem o treabă bună. Am cele mai multe meciuri în Liga 1 din lot și sper să arăt acest lucru și pe teren. Este cel mai puternic sezon de Liga a 2-a din ultimii ani, cu foarte multe echipe de tradiție. Încă nu am apucat să joc la Liga a 2-a, să simt jocul, să văd cum este aici, o să fie prima oară pentru mine. Sper să o fac foarte bine. Eu, personal, vreau să am realizări, goluri, pase de gol care să ajute echipa să câștige meciurile”, spunea Patrick Petre la prezentare.

La Farul a apucat să joace în opt meciuri, în șase a intrat ca titular și în trei a fost înlocuit, fără să înscrie.

După ce a fost exclus din lot, înaintea meciului cu Campionii FC Argeș fiind prins în toiul nopții într-un bar din Constanța, Petre a mai fost utilizat de Ianis Zicu în doar două jocuri.

Patrick Petre a fost adus la Farul înaintea meciului din etapa a 6-a, cu FK Csikszereda, când a și debutat, și în 15 partide a fost utilizat de opt ori.

„Clubul FC Farul Constanța și jucătorul Patrick Petre au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Îi mulțumim lui Patrick pentru munca depusă în tricoul alb-albastru și îi dorim multă baftă în carieră. Sosit la Constanța la începutul acestui sezon, mijlocașul în vârstă de 22 de ani a evoluat în 8 partide. Mult succes, Patrick!”, a anunțat Farul.

În cariera sa, Patrick Petre a jucat în Liga 1 pentru Dinamo, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Poli Iași.

Foto: FC Farul Constanța

Pe aceeași temă