Pascariu, primul transfer al lui Pelici la FC Bihor

Pascariu,** primul transfer al lui Pelici la FC Bihor

Instalat oficial ieri în funcția de antrenor al echipei FC Bihor, Alexandru Pelici a și făcut primul transfer. Pentru întărirea defensivei orădene, noul tehnician l-a convins pe Claudiu Pascariu să semneze un contract până în vara lui 2015. Fundașul ce ultima dată a evoluat pentru UTA II se va alătura astfel foștilor săi colegi de la „Bătrâna Doamnă”, Mădălin Smaranda și Dorin Mihuț.

„Chiar mă bucur că îmbrăcăm din nou același tricou, sunt niște băieți deosebiți, valoroși ca fotbaliști. Sperăm să contribuim la îndeplinirea obiectivului la Oradea. Ne gândim încă să ajungem în play-off, diferența de puncte nu e deloc mare”, a precizat, pentru Sport Arad, fundașul de 25 de ani.

Alexandru Pelici l-a mai pregătit pe Pascariu în vara anului 2012 la echipa FCM Târgu Mureș, însă cum tehnicianul a fost înlocuit înainte de startul campionatului, nu l-a putut avea prea mult sub comanda sa pe jucător. Acum, antrenorul timișorean a profitat de faptul că fostul căpitan al UTei devenea liber de contract și l-a transferat la FC Bihor.

„Semnasem până în această iarnă cu UTA II și doar dacă nu aș fi plecat mai sus mai intenționam să rămân la Arad. Le mulțumesc conducătorilor acestei echipe, dar și lui Roli Nagy, care m-a ajutat foarte mult în această toamnă, ținându-mă în priză la un anumit nivel. Îi datorez și lui acest transfer. Cu mine sau fără mine, sunt sigur că UTA II va ajunge la barajul de promovare în Liga a 3-a, știu ce echipă bună las în urmă. Le doresc multă baftă băieților”, a mai spus arădeanul pentru aceeași sursă.

Claudiu Pascariu se va prezenta la pregătirile noii sale echipe pe 14 ianuarie 2014. La nivel de seniori, fundașul a evoluat în „alb-roșu” între 2008 și 2012.

Pe aceeași temă