Pap s-a întors la Timișoara: „Mi-a spus că nu a fost mulțumit de atmosfera de la Vaslui”

Pap s-a întors la Timișoara:**

Întorși din Antalya înaintea weekend-ului ce tocmai a trecut și după alte două zile libere, fotbaliștii echipei ACS Poli au revenit astăzi la antrenament. Pe terenul sintetic din complexul „Dan Păltinișanu” s-a derulat prima ședință de pregătire, printre jucători aflându-se și portarul Eduard Pap.

Tânărul goalkeeper s-a mai pregătit cu timișorenii înaintea plecării acestora în cantonamentul din Turcia, însă atunci a preferat să dea curs ofertei primite de la FC Vaslui și a plecat în stagiul din Spania. În cele din urmă, Pap a renunțat la contractul cu echipa din Liga I, reîntorcându-se la Timișoara pentru a fi mai aproape de casă (fotbalistul e originar din Clarii Vii, lângă Jimbolia).

Patronul clubului din Jimbolia, fostul jucător polist Marcel Băban a confirmat că jucătorul său va rămâne probabil la Timișoara. „A început de azi (n.r.luni) antrenamentele cu ei, să vedem dacă ajungem la o discuție civilizată. A fost opțiunea lui să vină la ACS Poli. La început eu am insistat să meargă la Timișaora apoi a apărut varianta Vaslui. El trebuie să se hotărască definitiv unde vrea… a refuzat Vasluiul, club de Liga I. Mi-a spus că nu a fost mulțumit de atmosfera de acolo. Sunt clar șanse mai mari pentru el să apere la ACS Poli. Ar rămâne și pentru Liga I. Cred că în două-trei zile se vor finaliza discuțiile”, a declarat Marcel Băban pentru BanatSport.ro.

Șeful școlii de fotbal din Jimbolia, care îi poartă numele, a mai spus că nu exclude acum o colaborare de viitor cu clubul timișorean. Marcel Băban nu ar avea pretenții prea mari în legătură cu mutarea lui Pap la Timișoara, cel mai probabil clubul din Jimbolia va beneficia pe lângă grila de formare și de procente dintr-un viitor transfer al internaționalului de juniori.

Pap (18 ani) reprezintă soluția ideală pentru acoperirea unui post U21 în echipă. În condițiile în care Kirev e suspendat pentru prima etapă a returului, goalkeeperul junior va fi cel puțin rezerva lui Coca cu UTA.

Foto: Banat Sport

Pe aceeași temă