Pap pleacă în Germania să dea probe la Borussia: „E timpul meu”

Pap pleacă în Germania să dea probe la Borussia:** „E timpul meu

Jucătorul de 18 ani, titular la Naționala Under 19, Edurad Pap a bifat 270 de minute fără gol pentru România, spre bucuria antrenorului său din Petroșani, Ilie Botezatu. Jucătorul de la Jimbolia va pleca curând la Dortmund, echipă ce și-l dorește în culorile sale. „Mă simt în formă și cu moralul excelent. Simt că e timpul meu. M-aș bucura foarte mult să mă transfer în Germania. Ar fi un pas important în cariera mea”, spune jucătorul care nu a luat gol în partidele României cu Bulgaria și Luxemburg.

Ilie Botezatu este cel mai încrezător și prevede că Pap va aduce un plus de valoare în fotbalul românesc. „Eu unul mi-ar fi plăcut să joace la o echipă din prima ligă din campionatul nostru, dar dacă va reuși afară va fi și mai bine pentru el. Am mare încredere în aptitudinile lui de portar și știu că va ajunge sus”, a spus Botezatu.

În perioada 7-14 octombrie, Eduard Pap va fi din nou convocat la națională pentru turneul de calificare la Campionatul European Under 19, din Scoția. Tricolorii vor da piept cu Elveția, Scoția și Armenia. „Sunt meciuri care vor decide viitorul Naționale, dar și al lui Pap. Este un moment decisiv în viața elevului meu și sunt foarte convins că evoluțiile lui vor fi foarte bune”, a mai spus Botezatu.

Antrenorul mai spune că jucătorul nu este afectat de afirmațiile făcute de stelistul MM Stoica, care a spus nu de mult că nu are nevoie de un portar din liga a patra. „Gigi Becali a spus că nu contează de unde vine jucătorul, ci acesta trebuie să arate valoarea sa pe teren așa că poate că MM Stoica va regreta cele spuse pentru că sunt sigur că Edi le va celor ce nu cred în el o palmă morală prin evoluțiile pe teren”, a concluzionat Botezatu.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Pe aceeași temă