Pap a semnat pe trei luni, cu drept de prelungire!

Pap a semnat pe trei luni,** cu drept de prelungire!

Patronul clubului din Jimbolia, Marcel Băban, a ajuns la un acord cu divizionara secundă ACS Poli. Gruparea bănățeană are din nou patru portari în lot odată cu înregimentarea lui Eduard Pap. Favorit pentru titularizare cu UTA, tânărul goalkeeper a semnat pe trei luni cu drept de prelungire pe încă trei ani din vară.

Pap (18 ani, foto mijloc) a atras atenția mai multor cluburi, inclusiv din afara țării, dar din diferite motive, o mutare a sa în Olanda la Waalwijk sau în țară, la Vaslui, a căzut. La finele săptămânii trecute tânărul goalkeeper a semnat cu ACS Poli iar contractul său urmează să fie înregistrat marți la FRF. Cel mai probabil acesta va fi prezentat oficial joi la noua sa echipă.

Marcel Băban, șeful școlii de fotbal din Jimbolia, a confirmat mutarea internaționalului de juniori la Timișoara. „Pap a semnat pe trei luni cu drept de prelungire pe încă trei ani din vară, dacă va confirma. Eu sper să facă meciuri bune la Timișoara. Poate vom ajunge la o înțelegere cu ACS Poli pentru o colaborare. Astfel încât să nu mai plece jucătorii noștri tineri în alte părți”, a declarat Marcel Băban pentru BanatSport.ro.

„A fost dorința lui să vină aici. Vrea să aibă o șansă să fie titular. La Vaslui era clar rezervă. A renunțat la bani ca să fie al Timișoarei și să rămână în colimatorul naționalei de juniori. Au fost multe interese în spatele acestei afaceri, au vrut alții să se îmbogățească pe spatele lui, mai mult tot este bombardat cu telefoane de la anumiți oameni”, ne-a spus și tatăl lui Eduard Pap.

Portarul junior e acum favorit să apere poarta timișorenilor în prima etapă a returului, la Arad, cu UTA. Cel mai probabil rezerva sa va fi Valentin Coca, în condițiile în care titularul din tur, Mario Kirev, e suspendat. Mihai Gherasim, celălalt portar U21 al primei echipe, are slabe șanse să fie convocat pentru acest joc în condițiile în care a ratat cantonamentul din Antalya din cauza unei tendinite și de abia a revenit la antrenamente.

4 e numărul portarilor din lotul lui ACS Poli după achiziționarea lui Eduard Pap. În tur timișorenii s-au bazat tot pe patru goalkeeperi însă au renunțat la serviciile unuia dintre aceștia, adică la ex-recășeanul Cosmin Amarinei.

Foto – Tinerii portari ai lui ACS Poli nu s-au menajat la antrenamentul de marți și s-au umplut de noroi din cap până în picioare pentru a-l impresiona pe tehnicianul Valentin Velcea

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Pe aceeași temă