Pâncota vrea să-și întărească ofensiva cu un jucător de la FC Zalău!

Pâncota vrea să-și întărească ofensiva** cu un jucător de la FC Zalău!

Vacanța e activă pentru conducerea grupării din Podgoria arădeană, care a concretizat discuțiile cu mijlocașul ofensiv Raul Stanciu, de la FC Zalău. Trupa din județul Sălaj s-a numărat printre cele mai bine cotate din C5, dar iarna a venit cu modificări majore acolo, oficialii clubului au anunțat diminuarea contractelor, așa că cei mai importanți fotbaliști sunt în pragul despărțirii.

Stanciu (23 de ani) a fost în vizorul Pâncotei încă de anul trecut, dar „fiind sub contract cu Zalăul, cei de acolo n-au dorit să-i dea drumul. Acum, discuțiile s-au concretizat, astfel că in această iarnă Stanciu va evolua pentru Șoimii Pâncota”, a dezvăluit Pavel Piroș, președintele arădenilor.

Tratativele au fost confirmate și de impresarul jucătorului cu profil ofensiv, nimeni altul decât tatăl său, Emanoil Stanciu, primar al comunei sălăjene Treznea. „Sunt șanse de peste 90% să semnăm cu Șoimii Pâncota, acolo unde există condiții foarte bune, dar și obiective mărețe”, a confirmat Stanciu senior în Sportul Sălăjan. Sursa citată menționează că Raul Stanciu a fost dorit și de echipa maghiară VSE Putnok, acolo unde antrenor e ex-utistul Dan Mănăilă.

Stanciu a marcat golul Zalăului (foto) în meciul tur cu Pâncota, încheiat cu victoria arădenilor, 2-1.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă