Oprița nu renunță să lupte cu ACS Poli, în ciuda problemelor de care se lovește: „E destul de greu, avem un lot mult mai subțire”

Oprița nu renunță să lupte cu ACS Poli, în ciuda problemelor de care se lovește:**

Cu cinci zile înainte de primul meci oficial al anului, în Valea Domanului sunt încă destule semne de întrebare, mai ales în ceea ce privește lotul de jucători pe care va conta Daniel Oprița.

Antrenorul rosso-nerilor are destule bătăi de cap în aceste zile. „Avem probleme cu jucătorii sub 21 de ani. Manole e accidentat și va sta cel puțin două-trei săptămâni. Singurul jucător care e în regulă, care e al nostru, e Anițoiu. Roberto e liber de contract și putem rezolva cu el. Cu Szijj am înțeles că nu am avea voie să-l folosim. Nu ne plângem, jucăm cu ce avem și nu ne dăm bătuți. Încercăm să câștigăm toate meciurile. Am fost și puțin încurcați, pentru că am vrut să-l luăm pe Elek, mi-am făcut planuri cu el în atac, am renunțat de asta și la alți jucători, la Antohi, spre exemplu. Pe Elek îl așteptam la gară la Caransebeș, vorbisem cu el, a doua zi nu mi-a mai răspuns și am auzit de la domnul Rufă că s-a dus la Timișoara pe un salariu de zece ori mai mare ca la noi. Eu cred că mă voi descurca și cu ce am la dispoziție, doar să nu avem accidentări și suspendări, pentru că și așa lotul e destul de subțire din punct de vedere numeric. Dacă nu rezolvăm cu fundașii centrali, trebuie neapărat să mai aducem unul. Am și vorbit cu unul care s-a bătut la promovare anul trecut”, a explicat Oprița.

Situația e încurcată și cu jucătorii aduși în această iarnă, care încă nu au putut semna cu Metalul. „Hlinca e în litigiu cu Bistrița, Dandea, cu echipa lui din Ucraina, Bălan, la fel, e jucătorul echipei lui Mititelu. Încercăm să câștigăm toate meciurile, dar e destul de greu, avem un lot mult mai subțire decât Timișoara. Suntem sub ce am fost în tur, dar am încredere și în jucătorii care au venit acum. În tur am avut însă un lot mai numeros”, a mai spus antrenorul Metalului.

Patronul Cătălin Rufă confirmă faptul că unii dintre jucătorii veniți în Valea Domanului în această iarnă nu au încă drept de joc. „Dandea are băgat memoriu, Hlinca e și el în litigiu din ianuarie. Sunt încă neclarități din punctul ăsta de vedere, dar Jean Turmacu se ocupă de aceste probleme și încearcă să rezolve totul într-un mod favorabil pentru noi. Chris are deja programul de pregătire, îl așteptăm la Reșița”, a declarat Rufă.

Sursa: Express de Banat

Pe aceeași temă