Oprița, aproape de o revenire în Banat: „M-a sunat de câteva ori”

Oprița, aproape de o revenire în Banat:**

Jucătorul în vârstă de 32 de ani își negociază în această perioadă trecerea de la noua echipă din Craiova, CSU, la cea din Reșița, CS Metalul. Daniel Oprița a recunoscut că discută cu președintele Cătălin Rufă despre transferul său în Valea Domanului. Șansele ca înțelegerea să se parafeze sunt mari. Oprița va pleca liber de la olteni, pentru care nu a avut un tur strălucit în Liga a II-a.

„Am discutat cu domnul Rufă. M-a sunat de câteva ori și vedem după sărbători, când mai discutăm… Sunt șanse, nu pot să spun cât de mari sau cât de mici”, a declarat Oprița la Radio Reșița.

În toamnă acesta a marcat un singur gol în opt apariții în campionat pentru CSU Craiova. Daniel Oprița și-a început cariera la CSM Reșița, de la care a fost achiziționat de Steaua. A mai trecut printre altele pe la Dinamo, UTA, Petrolul și Aarau (Elveția).

Metalul Reșița ocupă locul 6 în B2 după sezonul de toamnă (14 jocuri) și are obiectiv accederea în play-off. Rosso-nerii l-au pierdut în această iarnă pe fundașul Marius Tomozei, plecat la ASA Târgu Mureș, și s-ar putea despărți de atacantul Marius Staicu.

Sursa: Sport9

Foto: Marius TUDOR

Pe aceeași temă