OFICIAL | Primul transfer al iernii la CSM Poli Iași este un jucător din Liga 3. 10 mii de euro dă pentru mijlocașul de 20 de ani

CSM Poli Iași a oficializat, astăzi, primul transfer al anului. Fundașul stânga Ionuț Panțîru (20 de ani) a semnat cu gruparea din Copou un contract pe 5 ani. CSM Poli va plăti clubului de Liga a 3-a Știința Miroslava suma de 10.000 de euro, plus 10 la sută dintr-un transfer ulterior.

„Panțîru a semnat pe 5 ani, este primul nostru transfer din acest an. Este un copil cu calități, talentat și îi dorim bun venit la clubul nostru. Vom plăti suma de 10.000 de euro clubului din Miroslava, plus 10 la sută dintr-un transfer ulterior”, a declarat președintele executiv al lui CSM Poli Iași, Florin Prunea.

Panțîru a jucat în toate partidele din turul campionatului Ligii a 3-a și a marcat trei goluri. Tânărul jucător a început fotbalul în clasa a VII-a la LPS Iași, cu prof. Marian Andrei. A fost un an la Academia Hagi, după care a revenit la LPS Iași, unde a terminat junioratul. Ionuț Panțîru a ajuns la Miroslava în luna ianuarie a anului trecut, de la Sighetul Marmației, formație la care a activat jumătate de an.

Altfel, CSM Poli a reziliat contractul cu atacantul italian Gianmarco Piccioni.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă