OFICIAL! Pelici a semnat cu FC Bihor: „Este o bucurie și o onoare”

După ce s-a despărțit de Gheorghe Ghiț, conducerea clubului FC Bihor și-a găsit un nou antrenor principal, în persoana lui Alexandru Pelici. Acesta s-a aflat luni la Oradea, unde, după o discuție preliminară cu președintele clubului Șerban Morcan, a semnat înțelegerea cu „roș-albaștrii” pentru un an și jumătate.

Noul tehnician are ca obiectiv în primul sezon evitarea retrogradării, iar în cel de-al doilea, accederea în faza play-off a campionatului. „Am parafat înțelegerea cu Alexandru Pelici. E un antrenor care a avut rezultate la nivelul Ligii a II-a. Am încredere că va avea rezultate și la Oradea și va duce echipa spre obiectivele propuse”, a declarat Șerban Morcan.

„Am venit cu gândul de a face treabă. Știu exact la ce ne înhămăm. Din punctul meu de vedere, este o bucurie și o onoare să ajung la un club de tradiția lui FC Bihor. Acest lucru m-a făcut să vin aici, plus, datoria morală despre care am mai vorbit, față de niște oameni care m-au înțeles la un moment dat, atunci când am vrut să rămân la Sibiu, fiindcă era o șansă pentru mine de a antrena în Liga I. Le mulțumesc și pe această cale și cred că acum a venit momentul să le mulțumesc și prin activitatea mea de la FC Bihor. Sper să putem să facem treabă, pentru asta venim”, a declarat, la rândul său, Alexandru Pelici.

Pelici va fi ajutat de pe banca tehnică de secunzii pe Roberto Ivan și Călin Cheregi, iar antrenor cu portarii va fi Florin Berța. „Am avut plăcerea să-l cunosc pe Șerban (nr. Șerban Morcan) și să constat că este un conducător așa cum ar trebui să fie majoritatea sau toți conducătorii din sport. Sper ca împreună să putem face treabă. Suntem conștienți la ce ne înhămăm. Am văzut niște jocuri ale lui FC Bihor din turul campionatului. Vreau să spun din capul locului că îl apreciez personal foarte mult pe Gheorghe Ghiț. Avem o relație de respect reciproc. Îi apreciez foarte mult munca, sunt convins că a lucrat foarte bine și că doar neșansa a făcut să nu aibă rezultatele scontate”, a mai precizat noul antrenor al echipei FC Bihor.

Sursa: eBihoreanul

Pe aceeași temă