OFICIAL! Niculescu a preluat Damila! Clau-gol are planuri mari la noua sa echipă

OFICIAL! Niculescu a preluat Damila!** Clau-gol are planuri mari la noua sa echipă

Așa cum site-ul nostru a anunțat în exclusivitate în urmă cu o săptămână, Claudiu Niculescu a fost azi la sediul SC Damila SA din Râmnicu Vâlcea, unde, în prezența unuia dintre patroni, Laurențiu Nițu, și a conducătorilor Lucian Munteanu și Bogdan Medrea a semnat un contract valabil pentru un an și jumătate cu Damila Măciuca.

Niculescu a venit la Damila cu doi secunzi, Cornel Dobre și Florin Matache, ultimul urmând să fie în același timp și jucător activ. „În primul rând este vorba de jucătorul Matache, din informațiile de la conducerea clubului era nevoie de un portar cu experiență. Cornel Dobre este un fost coleg al meu, am mare încredere în el și este un profesionist” a spus noul tehnician al Damilei.

Antrenorul bătuse palma cu patronii Damilei, frații Nițu, încă înaintea Crăciunului. „În principiu ne puseserăm de acord încă înainte de sărbători, îmi dădusem cuvântul și eu sunt om de onoare. Știam că Damila este o echipă bună, a fost revelația turului, este un club serios, care respectă jucătorii și sunt doi patroni ambițioși, care doresc performanță, sper să putem face treabă bună. În acest sezon ne dorim să ne menținem cel puțin pe locul actual, 4, sau dacă se poate, chiar să îl îmbunătățim. Pentru sezonul viitor, obiectivul este clar, promovarea în Liga I. Rămâne să mai discutăm de transferuri, în funcție de ce se va întâmpla în primul stagiu, vom stabili cine mai pleacă și cine mai bine. Este sigur că vor mai veni jucători, suntem în discuții, ne vom întâlni cu ei zilele viitoare”.

Turul petrecut pe banca Bihorului este deja  uitat. „Nu știu ce nu a mers la Bihor, a fost o experiență interesantă, dar mă interesează doar viitorul. Pentru mine, anul trecut nu a fost unul bun, dar în acest an îmi doresc să fac performanță cu Damila, sper să am rezultate. Visul meu e să antrenez o echipă mare de afară, dar am multe de învățat în acesată mesreie  și mai e mult până acolo . Nu se pune problema să mai joc, nu mai pot din punct de vedere fizic” a explicat „Lunetistul”.

Damila se va reuni cel mai probabil pe 16 ianuarie, însă data poate fi schimbată în funcție de programarea la vizita medicală. Alb-verzii vor efectua două cantonamente, ambele în țară.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă