OFICIAL | Dunărea Călărași a ajuns la opt achiziții în această iarnă după ce a împrumutat un jucător din Liga 1

OFICIAL | Dunărea Călărași a ajuns la opt achiziții în această iarnă** după ce a împrumutat un jucător din Liga 1

Liderul Ligii 2, Dunărea Călărași, a ajuns la opt achiziții în această iarnă, după ce l-a prezentat și pe jucătorul pe care Liga2.ro l-a anunțat, de joi, ca transferat. Mijlocașul vine sub formă de împrumut din Liga 1, de la ACS Poli.

După fundașii Alin Dobrosavlevici și Gaston Mendy, mijlocașii Paul Iacob, Dino Spehar și Alexandru Avram și atacanții Alexandru Stoica și Ciprian Rus, Dunărea Călărași se va baza în partea a doua a sezonului și pe mijlocașul Cătălin Doman (30 de ani). Acesta nu a fost păstrat în lot de noul antrenor al echipei timișorene ACS Poli și a fost direcționat, cel puțin până la vară, către liderul Ligii 2.

„ACS Poli Timișoara și Dunărea au ajuns vineri la un acord privind împrumutul mijlocașului Cătălin Doman la Călărași până la data de 30 iunie 2018. În vârstă de 30 de ani pe care i-a împlinit pe 30 ianuarie, Doman a mai jucat de-a lungul timpului la FC Argeș, CS Mioveni, Khazar Lankaran (Azerbaijan), Rapid București și ACS Poli Timișoara, echipă cu care se află sub contract până pe 30 iunie 2020”, a anunțat Dunărea pe site-ul echipei.

„Cătălin Doman devine jucătorul Dunării până la data de 30 iunie 2018, fiind împrumutat de la echipa din prima ligă ACS Poli Timișoara. Este un jucător cu experiență, care ne poate susține în atingerea obiectivului nostru, promovarea în Liga 1. Este un jucător pe care antrenorul nostru Dan Alexa îl cunoaște foarte bine, cei doi lucrând în urmă cu câțiva ani la ACS Poli Timișoara. Îi urăm bun venit și mult succes în tricoul Dunării”, a declarat președintele Florentin Brișan.

Născut la Drobeta Turnu Severin, pe 30 ianuarie 1988. Cătălin Doman a evoluat în cariera sa la FC Argeș (în trei perioade diferite), Dacia Mioveni, Khazar Lankaran, Rapid București și ACS Poli Timișoara. La clubul din Banat e legitimat din 2015, unde a fost antrenat și de Dan Alexa, iar sezonul actual de Liga 1 a evoluat în 16 meciuri, dintre care în doar patru ca titular.

În probe, la Dunărea se află și atacantul Kayondo Mahrez, direcționat la Călărași de către ACS Poli Timișoara, după ce Leo Grozavu nu l-a păstrat în lot și nu a mai fost legitimat. Africanul a fost testat pentru prima dată de Dan Alexa în amicalul de vineri cu Victoria Traian (5-1).

Astăzi, de la ora 12:00, la Călărași, Dunărea joacă un nou amical, ultimul din această iarnă, contra colegei de campionat Dacia Unirea Brăila.

Pe aceeași temă