OFICIAL | Chindia a transferat încă un jucător de la Dinamo

E oficial! Chindia a perfectat, astăzi, un nou transfer de la Dinamo, club cu care se află în relații bune în ultimii ani. După Iustin Popescu, portar care acum a semnat definitiv cu echipa târgovișteană, și Andreas Mihaiu, mijlocaș pe care anul trecut alb-roșii l-au dat în Liga 3 la Voința Turnu Măgurele, formația unde antrenor este Viorel Moldovan l-a achiziționat și pe Alin Dudea (21 de ani).

„Fotbalistul dinamovist Alin Dudea va evolua la divizionara secundă Chindia Târgoviște până la finalul sezonului competițional 2018-2019.
Alin Dudea a adunat 26 de meciuri pentru Dinamo în toate competițiile și a câștigat un trofeu cu echipa din Ștefan cel Mare, Cupa Ligii în 2017.
Pregătită de Viorel Moldovan, Chindia Târgoviște ocupă prima poziție în clasamentul Ligii a II-a, cu 10 puncte după patru etape disputate în eșalonul secund”
, anunță Dinamo pe site-ul oficial. Dudea a mai jucat în Liga 2 la Rapid CFR Suceava, în sezonul 2015-2016, tot sub formă de împrumut de la Dinamo.

În ediția precedentă de Liga 2, de la Dinamo la Târgoviște au mai fost trimiși, pe lângă Iustin Popescu, și fundașul Denis Ciobotariu și atacantul Mihai Neicuțescu.

Plecarea lui Alin Dudea de la Dinamo reprezintă a doua în această perioadă de când a început noul sezon al Ligii 1, după mijlocașul sud-african May Mahlangu, transferat în Bulgaria, la Ludogoreț.

Altfel, următorul meci oficial al Chindiei va avea loc peste două săptămâni, pe teren propriu, cu CS Mioveni. În acest weekend, echipa târgovișteană ar fi trebuit să o întâlnescă la Ploiești pe Petrolul, însă partida a fost amânată pentru 12 septembrie, de la ora 19:30, fiindcă stadionul de pe „Ilie Oană” a intrat într-un proces de refacere pentru a găzdui în condiții optime jocul pe de 7 septembrie dintre România și Muntenegru.

Pe aceeași temă