OFICIAL | Andrei Marc s-a despărțit de FCSB după doar o lună. Jucătorul fusese împrumutat de la Concordia Chiajna

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Sep. 2019, 14:23 Actualizat: 13 Sep. 2019, 15:04 Bursa transferurilor
OFICIAL | Andrei Marc s-a despărțit de FCSB după doar o lună.  Jucătorul fusese împrumutat de la Concordia Chiajna

Aventura lui Andrei Marc (26 de ani) la FCSB s-a încheiat, oficial, astăzi, 13 septembrie, când clubul din Liga 1 a anunțat că a renunțat la fundașul pe care îl împrumutase la mijlocul lunii august de la Concordia Chiajna. Jucătorul fusese anunțat încă de la instalarea noului antrenor Bogdan Argeș Vintilă, la aproximativ trei săptămâni după ce semna cu vicecampioana, că nu mai este dorit în lot, iar acum cele două părți au ajuns la un acord în privința rezilierii contractului.

„Mulțumim, Andrei Marc!
FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Andrei Marc pentru rezilierea contractului pe care fundașul în vârstă de 26 de ani îl semnase în luna august.
Clubul nostru îi mulțumește pentru efortul depus și îi urează mult succes în carieră!”
, a anunțat FCSB.

Andrei Marc a rezistat o lună la FCSB, timp în care a jucat în două meciuri

Oferta primită de la FCSB la începutul lunii august și transferul la vicecampioană au apărut din senin pentru Andrei Marc, iar jucătorul originar din Piatra Neamț nu a stat pe gânduri în a accepta să revină în Liga 1. Era printre puținii jucători rămași în lotul Concordiei Chiajna după retrogradarea în Liga 2 și încă nu jucase în debutul noului sezon.

La FCSB, Marc a fost integralist în meciurile cu FC Voluntari (1-3) și Poli Iași (1-2), în care a primit și câte un cartonaș galben, cât și rezervă în „dubla” cu Vitoria Guimaraes (0-0, 0-1), în play-off-ul Europa League. În campionat a fost rezervă și la meciul cu Gaz Metan Mediaș (0-4).

„Sunt foarte bucuros că s-a realizat acest transfer, deoarece îmi doream foarte mult să ajung aici. Îmi doresc și sper să fac o treabă cât mai bună alături de noii mei colegi și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele”, spunea Andrei Marc în momentul în care era prezentat la FCSB, pe 10 august 2019. În cariera sa a mai evoluat pentru Ceahlăul Piatra Neamț, Dinamo, Șanlñurfaspor (Turcia) și Concordia Chiajna. La echipa ilfoveană a jucat din vara lui 2017, în ultimele două sezoane de Liga 1 acumulând 31 de meciuri și 4 goluri, respectiv 33 de meciuri și 5 goluri.

După despărțirea de FCSB, Andrei Marc va reveni la Concordia Chiajna, club de care este legat contractual în continuare.

Foto: FCSB

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Sep. 2019, 14:23 Actualizat: 13 Sep. 2019, 15:04 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă