Novac a fost declarat liber de contract!

Novac** a fost declarat liber de contract!

Comisia de Soluționare a Litigiilor a FRF a decis că Daniel Novac, jucătorul Sportului Studențesc, nu și-a primit salariul pe mai multe luni și în consecință acesta a fost declarat liber de contract. Dispoziția de plată în care fotbaliștul contesta adăugarea ciflei 1 în fața sumei nu a mai fost prezentată expertului desemnat de către Federație pentru a face o expertiză amănunțită. Având la dispoziție trei termene pentru a face dovada originalului, avocatul clubului bucureștean a motivat că nu se află în posesia documentului sau că a fost dat către expertiză unei persoane desemnată de către club.

  „Dacă nu aveau nimic de ascuns veneau cu originalul și nu găseau motive stupide pentru a nu-l prezenta. La primul termen dat de către comisie, avocatul clubului a spus că domnul Vasile Siman nu se află în București și că originalul se află în posesia lui. La al doilea că l-a dat către un expert desemnat de către club, iar în cel de al treilea termen a motivat că încă se află la expertul respectiv, cu toate că Federația a pus la dispoziție un expert pe care eu l-am plătit. Normal, expertiza oficială și cea corectă ar fi fost dacă se făcea de către cel autorizat, pus de Federație. Așa mă pot duce și eu la oricine, poate tatăl meu este expert criminalistic. E normal să mă ajute pe mine, nu!?” a declarat Daniel Novac.

   Jucătorul bucureștean nu se află la prima experiență în care este declarat liber de la clubul din Regie. Acesta a mai primit decizie favorabilă din partea comisiei în septembrie anul trecut, dar cei de la Sportul Studențesc au făcut recurs. Există posibilitatea ca, și de această dată, Sportul să facă recurs.

 Cu numai o săptămână până la reluarea campionatului Ligii a II-a, „studenții” încă nu s-au reunit. Majoritatea jucătorilor au făcut antrenamente individual sau cu echipa a doua a clubului.

Articol scris de Claudia Dragu
 

Pe aceeași temă