Niculescu e tot mai aproape s-o preia pe Damila! Ovidiu Stângă stă la pândă

Niculescu e tot mai aproape s-o preia pe Damila!** Ovidiu Stângă stă la pândă

După demisia din motive familiale a antrenorului Erik Lincar, patronul Damilei, Dan Nițu a început de ieri negocierile concrete pentru aducerea unui nou tehnician.

Senatorul Nițu a redus lista candidaților cu prifilul dorit la doi foști intrenaționali, ambii olteni și foști jucători ai Universității, Ovidiu Stângă și Claudiu Niculescu.

Senatorul Nițu a discutat pe tot parcursul zilei de ieri, pe rând, cu Stângă și Niculescu, cărora le-a explicat proiectul Damilei, unul care își propune miza pe tineri și în viitorul apropiat, promovarea în Liga I.  „Ne-am întâlnit, pe rând, cu Stângă și Niculescu, dar încă nu s-a luat o decizie. În zilele viitoare vom stabili, însă este clar că unul dintre cei doi va fi antrenorul nostru” a spus directorul sportiv Bogdan Medrea.

Niculescu (36 ani) a antrenat în retur pe FC Bihor și a primit și oferta de a fi secundul lui Țălnar la Dinamo. Stângă (40 ani) a fost în ultimii doi ani selecționerul naționalei de juniori sub 18 ani.

Șeful Damilei va continua însă discuțiile prin telefon și în zilele viitoare va decide care dintre cei doi tineri tehnicieni îi va conduce în retur pe alb-verzi. Cum Niculescu a refuzat astăzi să devină secundul lui Țălnar la Dinamo, declarând că vrea să își continue cariera antrenând „de jos”, cel mai probabil, discuțiile cu Nițu l-au convins pe Clau-gol să vină la echipă vâlceană.

„Sunt un om hotărât, asta este decizia mea. Nu este acum momentul potrivit pentru mine să mă întorc la Dinamo. Îmi doresc să iau cariera de antrenor de jos”, a spus Niculescu pentru Dolce Sport.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă