Neagu la FCM Bacău!

19 Jan. 2009, 14:02 Bursa transferurilor
Neagu la FCM Bacău!

Oficialii de la FC Vaslui și FCM Bacău au recunoscut că au bătut palma pentru ca Răzvan Neagu să joace următoarele șase luni la Bacău.
Imediat după revenirea din vacanța de iarnă, Răzvan Neagu i-a mărturisit antrenorului echipei FC Vaslui că nu reușește să se adapteze noului stil de lucru impus de Viorel Moldovan.

 

"Răzvan Neagu a venit și s-a predat spunând că nu face față cerințelor mele și îi cer prea mult. Nu va mai rămâne la FC Vaslui. Are liber din partea mea să plece sub formă de împrumut unde vrea. De acum este problema administrației clubului", a afirmat Viorel Moldovan.

Președintele lui FCM Bacău, Relu Damian, spune că cei din conducerea clubului FC Vaslui și-au dat acordul ca Răzvan Neagu să joace în retur pentru echipa antrenată de Gheorghe Poenaru: "Ne-am înțeles cu vasluienii pentru un împrumt de șase luni. Neagu a mai jucat la Bacău, el fiind transferat în 2006 la Vaslui. Îl așteptăm la noi și sprerăm să dea goluri cât mai multe".

Răzvan Neagu a acceptat să revină la liga a II-a, știind că nu este pregătit să facă față la partidelor primei ligi din cauza accidentărilor din ultima perioadă: "Sunt tânăr și cred eu că mai pot demonstra că merit mai mult. Probabil am și eu o mare parte din vină, dar cred că sunt și un fotbalist ghinionist. Mi-am așteptat rândul, iar când mi s-a acordat o șansă, m-am accidentat. Sper ca în 2009 să îmi revin”. Răzvan Neagu, 21 de ani, a evoluat în acest campionat în numai trei partide pentru FC Vaslui. 

Articol scris de Adi ENĂ‚ȘOAIE

 

19 Jan. 2009, 14:02 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă