„Ne descurcăm și cu două-trei achiziții. Am scăpat de cantitate, am rămas cu calitatea”

Stafful tehnic al „Bătrânei Doamne” a renunțat la 12 fotbaliști, însă nu are pretenții de completare a lotului pentru retur cu prea mulți fotbaliști. Dacă Adrian Falub va rămâne pe banca „alb-roșiilor”, în locul brazilienilor Weller, Hiago, Ricardo și Marcelinho, italienilor Nazari și Buono și românilor Pop, Silvășan, Samaranda, Chindriș, Calvin și Bucur nu vor sosi prea mulți jucători. 

„Ne descurcăm și cu două-trei achiziții, care să se lipească de nucleul format deja. Știu că cei care au plecat au adunat destule minute în campionat, dar tocmai de aceea UTA este doar pe locul 5 la finalul turului. Eu zic că am scăpat de cantitate, am rămas cu calitatea. De fapt, majoritatea jucătorilor la care am renunțat au profil ofensiv și asta pentru că nouă ne-au lipsit doar vreo 7-8 goluri pentru a sta mai bine în clasament. Defensiv, am stat bine, nu degeaba avem cea mai bună apărare din Liga a 2-a”, a precizat tehnicianul arădenilor, care, cel mai probabil, va dori să-și întărească echipa cu unul-doi atacanți și un portar, dar asta numai dacă se confirmă și despărțirea de italianul Remo Amadio. În completare, utiștii vor apela la câțiva tineri de la echipa a doua.

Precizând încă odată că nu va da înapoi în ceea ce-i privește pe jucătorii trecuți deja pe lista neagră, Falub a specificat că ei vor primi hârtii că se pot antrena cu orice altă echipă până ce își vor încheia toate socotelile cu UTA. „Poate, unii vor dori să înceapă pregătirea cu alte formații și să nu aștepte data de 21 ianuarie, când ne vom reuni și noi. Sunt sigur că Smaradana, Calvin, Chindriș sau Bucur își vor găsi echipe, fiindcă sunt jucători valoroși. Daor că, din punctul meu de vedere, nu mai sunt potriviți pentru ceea ce-și dorește UTA în acest moment”, a mai spus fostul fundaș.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă