Mihalcea sună adunarea la Călărași. Ce planuri are în privința transferurilor și pregătirii de iarnă

Mihalcea sună adunarea la Călărași.** Ce planuri are în privința transferurilor și pregătirii de iarnă

Dunărea Călărași e una dintre echipe din Liga 2 care își reiau pregătirea pentru partea a doua a sezonului la mijlocul săptămânii viitoare. Mai exact, Adrian Mihalcea își va chema miercuri jucătorii la primul antrenament din 2017, pe 11 ianuarie, la stadionul „Ion Comșa”. Antrenorul și-a stabilit în mare și programul de pregătire.

„Miercuri, 11 ianuarie, la ora 14:00, ne vom reuni pentru startul pregătirilor de iarnă. Ne vom pregăti la Călărași, iar din 25, 26 ianuarie până pe 8, 9 februarie vom fi în cantonament foarte probabil în țară. La reunire e posibil să fie prezenți și vreo trei nume noi pentru a da probe”, a spus Mihalcea pentru Arena.

Dacă în această perioadă de pauză, Dunărea a semnat contracte cu Ștefan Mardare și Bogdan Stancu de la Metalul Reșița, antrenorul echipei călărășene își mai dorește câteva achiziții. În plus, s-ar putea renunța la încă un jucător: „Suntem în tratative avansate cu vreo patru jucători tineri care și-au demonstrat valoarea. Sperăm să putem încheia măcar trei transferuri pentru partea a doua a sezonului, care va debuta pe 25 februarie. La capitalul plecări, e posibil să ne mai despărțim de un jucător.”

Cât privește perioada de pregătire, Adrian Mihalcea a anunțat trei dintre adversarii contra cărora își va testa jucătorii. „Am stabilit deja trei partide, în ordine cu Unirea Slobozia, Înainte Modelu și Dacia Brăila, pe 18 februarie. Ar fi ultima noastră verificare înaintea startului minireturului. E posibil să mai perfectăm și alte partide de verificare în funcție și de datele cantonamentului”, a mai spus antrenorul Dunării.

Dunărea Călărași a încheiat prima parte a sezonului Ligii 2 pe locul 12, cu 23 de puncte, cu zece mai multe față de CS Balotești, prima echipă aflată sublinia retrogradării, însă și cu un meci mai mult disputat decât ilfovenii.

Pe aceeași temă