Mihai Olteanu, „secund” la CS Mioveni în locul lui Marius Stoica

Mihai Olteanu,

Mihai Olteanu, fostul fundaș al echipei CS Mioveni, a terminat contractul cu gruparea galben-verde, însă va rămâne în continuare în staff-ul clubului.

Fotbalistul a fost numit, de la începutul acestei săptămâni, ca „secund” al lui Claudiu Niculescu în locul lui Marius Stoica. Acesta din urmă se va ocupa de Centrul de Copii și Juniori al clubului CS Mioveni.

În altă ordine de idei, curier.ro anunță că CS Mioveni s-a despărțit de fotbaliștii Mă­dălin Delcea, Alexandru Dumitrache și Marcu, care au fost îm­prumutați la SCM Pitești. 

Patru amicale la Cheile Grădiștei

În privința pregătirii, echipa antrenată de Claudiu Niculescu își continuă antrenamentele pe plan local, urmând ca pe 28 iulie să plece într-un stagiu de pregătire de zece zile la Cheile Grădiștei. Acolo vor disputa patru partide amicale: cu CS Râșnov (pe 31 iulie), Unirea Tărlungeni (pe 3 august), Unirea Slobozia (pe 5 august) și cu FC Zagon sau ACS Berceni (pe 7 august).

Până la plecarea în cantonament, galben-verzii vor mai susține un joc de verificare, ce va avea loc la finele acestei săptămâni, contra FCM Târgoviște, mai mult ca sigur la Grupul Școlar de la Colibași, ora nefiind stabilită.

Foto: Sport Argeș

Pe aceeași temă