„Micuțul” Poiană merge la Sebiș: „Ne dă forță pe faza de construcție și chiar la finalizare”

Cu trei zile înainte de încheierea perioadei de transferuri, campioana de toamnă în seria a IV-a a Ligii a 3-a, Național Sebiș, și-a completat lotul cu încă un fotbalist cu nume. Cristian Poiană (26 de ani) are destule meciuri pe scena primelor două eșaloane, la Drobeta Turnu Severin, Universitatea Cluj, FC Maramureș, Chindia Târgoviște, FCM Târgu Mureș sau FC Caransebeș, grupare de care s-a despărțit în această iarnă.

„E un fotbalist pe care îl cunosc destul de bine și pe care mi l-am dorit de mai mult timp la echipă. E un fotbalist foarte tehnic, care ne dă forță pe faza de construcție a jocului și chiar la finalizare”, a spus Adrian Abrudean despre mijlocașul central ofensiv.

Confirmarea mutării a venit din partea Gheorghe Feieș, care mai anunță o posibilă achiziție. „Poiană e deja jucătorul nostru, suntem mai puternici cu el pe faza ofensivă. Mai așteptăm la Sebiș și un fundaș dreapta din Kenya. E junior, ne-ar întări la acest capitol”, ne-a mărturisit primarul Sebișului.

Mâine, de la ora 11:00, acesta se va afla față în față din postura de adversari cu bunul său prieten, Pavel Piroș, în amicalul Sebiș – Pâncota.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă