Matijas și Dosso, sânge proaspăt pentru Mioveni!

Matijas și Dosso,** sânge proaspăt pentru Mioveni!

Chiar dacă se află aproape de a mai bate palma cu un atacant de bandă dreapta sub 22 de ani și un mijlocaș central ofensiv de peste hotare, Adrian Falub trebuie să se mulțumească cu ce are în curtea proprie pentru meciul de la Mioveni. Dar, asta nu înseamnă că antrenorul utist va trebui să conteze exact pe jucătorii apți pentru confruntarea cu ACS Poli, ci ar putea să apeleze la doi dintre jucătorii care se antrenează de mai mult timp cu utiștii, dar nu au avut drept de joc cu timișorenii. „Am înțeles că în sfârșit a sosit cartea verde a lui Matijas și sperăm să-l legitimăm și pe Dosso până sâmbătă”, ne-a mărturisit Falub.

Jonathan Matijas este de o lună la Arad, l-a convins și pe Adrian Țapoș de calitățile sale și s-a înțeles cu „textiliștii” pentru un contract până în vară cu opțiune de prelungire. Probabil, dacă ar fi avut drept de joc, francezul ar fi debutat deja în confruntarea cu echipa de Bega, însă, cum Amadio și-a salvat echipa în două-trei situații limită este posibil ca Matijas să-și aștepte acum rândul.

Sindou Dosso a apărut în stagiul de pregătire al „Bătrânei Doamne” de la Gyula, dar încorporarea sa a depins de o altă eventuală achiziție în centrul atacului „textilist”. Ivorianul de 26 de ani este impresariat de Mihai Joița, iar ultima oară a evoluat două sezoane și jumătate la formația maghiară de prima ligă, Kecskemeti TE.

Însă, pe lângă fotbaliștii suspendați, Neagu și Silvășan, UTA ar putea întâmpina probleme suplimentare pentru deplasarea de la Mioveni. Feussi (lovitură la gleznă) și Gligor (contractură usculară) nu s-au antrenat la începutul acestei săptămâni, însă nici Voiculeț nu a dus-o mult mai bine. Totuși, atacantul care a cules cele mai multe aplauze din tribună în momentul în care a intrat pe gazon în disputa cu ACS Poli a început să se antreneze normal de marți dimineața. Arădenii pleacă vineri spre județul Argeș, dată până la care stafful tehnic „alb-roșu” speră să-și recupereze toate „piesele”.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă