Mărțișor perfect pentru fanii lui ACS Poli: Pap, prezentat oficial!

Eduard Pap a ajuns în sfârșit la un acord cu șefii clubului ACS Poli Timișoara și, în această dimineață, portarul de 18 ani a vorbit în premieră cu presa ca jucător al echipei alb-negre.

Portarul care a fost la un pas să devină jucătorul lui FC Vaslui în această pauză competițională este favorit pentru postul de titular între buturile bănățenilor în primul meci al returului, cel de la Arad. Contractul său cu ACS Poli se întinde însă doar până la 30 iunie. Pap e împrumutat de la FC Marcel Băban Jimbolia, însă clubul are opțiune de prelungire a contractului din vară.

„Am ales cu inima, sper să ajut echipa să promoveze. Îmi doresc să apăr meci de meci și de la Poli să plec la o echipă mare de afară. Nu am rămas în străinătate din alte motive, nu din cauza mea. Vreau să fiu titular încă de la primul meci, știu că meciul cu UTA e unul special, dar antrenorul va decide dacă voi juca din primul minut. Sper să ne impunem la Arad și cred că vom câștiga acel meci, pentru că am găsit aici, la Timișoara, un grup foarte unit, o familie adevărată și sunt foarte fericit că am ajuns aici”, a declarat Pap.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU
 

Pe aceeași temă