Majoritatea fotbaliștilor sosiți în probe la UTA vor semna cu „alb-roșii”

16 Aug. 2012, 15:56 Bursa transferurilor
Majoritatea fotbaliștilor sosiți în probe la UTA** vor semna cu „alb-roșii

Lotul Campioanei Provinciei pentru noul sezon prinde contur. În mare, Adrian Falub s-a decis asupra jucătorilor pe care dorește să conteze în noul campionat, iar Giovanni Catanzariti a făcut toate demersurile pentru a oficializa aducerea lor în „alb-roșu”. La începutul acestei săptămâni, președintele UTA-ei a plecat în Italia pentru a discuta ultimele detalii cu impresarii lui Weller, Hiago și Marcelinho. Atacanții brazilieni l-au convins pe tehnicianul arădenilor, deși în cazul ultimului mai există ceva dubii și asta pentru că fotbalistul nu stă prea bine cu pregătirea fizică.

Cert este că până sâmbătă, cei trei fotbaliști „carioca”, tinerii din propria curte: Gornic, Lazea, și Miron, „pandurul” Alex Neagu și jucătorii lui CFR Cluj, Amadio și Ene, ar trebui să-și pună semnătura pe noile contracte cu „Bătrâna Doamnă”. Apoi, mai rămâne de clarificat situația italienilor Buono și J. Zenga, care încă susțin probe în Calea Aurel Vlaicu. Cert este că UTA nu va începe campionatul fără încă un atacant de careu lângă Weller.

Vă reamintim că în această vară au mai semnat cu formația „textilistă” fundașul Matei, mijlocașul Mărginean și atacanții Bîrză și Pop. Siminic, Pocuca și Capătă și-au prelungit și ei înțelegerile cu UTA. Până acum, însă, în Calea Aurel Vlaicu nu se vorbește franc despre promovarea dintr-o serie în care FCM Târgu Mureș este considerată marea favorită la ocuparea primei poziții, iar FC Bihor, ACS Recaș (noua Poli Timișoara), Dacia Mioveni și UTA stau și ele la pândă pentru un loc sub soarele primei ligi.

Fiul lui Zenga își încearcă norocul la UTA

Adrian Falub a mai solicitat conducerii clubului un atacant de careu, iar de luni la Arad a sosit „figlio d’arte” Jacopo Zenga. Fiul cel mare al fostului mare portar al Interului și naționalei Italiei încearcă să-l convingă pe antrenorul „alb-roșiilor” că merită un loc în lotul pentru noul sezon. Fotbalistul împlinește în acest an 26 de ani și a mai evoluat la Bellinzona, în 2007 avându-l concurent direct pe post fostul utist, Cristian Ianu și coleg pe Cristi Todea. De atunci, Zenga jr. a evoluat cel mai sus în Seria C2 din Italia, la Celano (2009-2010) și Casale (2010-2011), în prima parte a acestui an el îmbrăcând tricoul formației din prima ligă din Amman, Al-Faisaly.

La 1,92 metri, Jacopo Zenga este un veritabil vârf de careu, post pe care în acest moment evoluează doar brazilianul Weller. Interesant este că acesta din urmă are pașaport italian și nu va ocupa unul dintre cele trei locuri rezervate fotbaliștilor extracomunitari din loturile grupărilor de Liga a II-a.

Sursa: Sport Arad

16 Aug. 2012, 15:56 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă