Lugojul își caută „vulturii” pentru Liga a III-a

18 Jul. 2012, 14:06 Bursa transferurilor
Lugojul** își caută

Luni s-a dat startul pregătirilor și la nou promovata timișeană în eșalonul al treilea, CSM Lugoj, club care va evolua în noul sezon sub denumirea de Vulturii 2009. Antrenorul Cosmin Stan a avut 40 de jucători la reunire dar selecțiile pentru noul lot sunt doar la început.

Lugojenii vor avea parte la rândul lor de mai multe schimbări pentru sezonul 2012-2013. Călin Dobra a preluat funcția de vicepreședinte al CJ Timiș iar noul președinte al „vulturilor” e Marius Maier. Cu antrenorul Cosmin Stan s-a ajuns la un acord de principiu iar acesta urmează să evalueze în perioada următoare jucătorii pentru Liga a III-a.

„Sunt foarte mulți tineri, vor mai urma și alții să vină azi. După meciul de sâmbătă cu Mama Mia vom trage o concluzie. Sunt mulți juniori născuți în 1994-95, nu știu cât de mult ne pot ajuta. Vor exista sigur vreo opt plecări din vechiul lot. Așteptăm să vedem și ce jucători ar putea veni de la Recaș”, spune Marius Maier.

Astfel cu Vulturii 2009 se pregătesc o serie de jucători de la LPS Banatul, printre care se numără și Buliga (ex-Baia Mare). Rusu (Gătaia), An. Cloșca (ex-Hunedoara), Bilia (Tomșani), Țofei (Giamata) sau Covăsală (C-sebeș) sunt alte nume noi prezente la prima strigare. De asemenea lugojenii sunt aproape de o înțelegere cu Șerban de la Jiul și D. Crișan (ex-Deva). În schimb, fundașul Rebenciuc se află în vizorul Voinței Sibiu.

Lugojenii vor mai disputa un amical pe 26 iulie cu Bega Belinț și speră ca pe 11 august să lege un amical cu ACS Poli. Vinerea trecută în CL Lugoj a fost prezentată o machetă a stadionului de 7.000 de locuri ce ar putea fi construit de cei de la Kaufland, interesați de actuala locație a arenei „Tineretului”. Cert e că în noul sezon Vulturii vor evolua pe arena tradițională.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

18 Jul. 2012, 14:06 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă