Liviu Ganea a semnat cu FC Clinceni. „E atacantul pe care l-am căutat, un număr 9 veritabil, un marcator”

Liviu Ganea a semnat cu FC Clinceni.**

Descoperiți în ofensivă după ce în această pauză de iarnă au renunțat la Dragoș Huiban și l-au cedat pe Vlad Bujor la FC Botoșani, conducătorii echipei FC Academica Clinceni au reușit sâmbătă să achiziționeze un „număr 9 veritabil, un marcator”, așa cum l-a descris managerul general Bogdan Apostu. Liviu Ganea (27 ani), fostul jucător al echipei din prima ligă CSMS Iași, a semnat până în vară cu ilfovenii, în speranța că-și va relansa cariera, așa cum au făcut-o în prima parte a sezonului Gabriel Matei sau Nicolae Mușat.

Liber de contract după ce și-a reziliat contractul cu CSMS Iași, Liviu Ganea a fost convins de Apostu să semneze cu FC Academica Clinceni. Produs al lui Dinamo, Ganea, născut la Brăila, a mai evoluat în cariera sa la echipe ca CS Otopeni, Astra, CFR Cluj, Concordia Chiajna sau FC Brașov. Fost internațional de tineret, Ganea are și o selecție în prima reprezentativă a României, în 2011, într-un meci cu Ucraina.

„Liviu Ganea este atacantul pe care l-am căutat, un număr 9 veritabil, un marcator. Sunt convins că ne va ajuta extrem de mult să ne îndeplinim obiectivul. Un jucător cu peste 150 de meciuri în prima ligă, cupe europene și echipa națională nu poate fi decât un câștig pentru noi. Mă bucur că am reușit acest transfer. Continuăm politica de întărire a lotului, pentru a ne acoperi posturile deficitare!”, a spus managerul general Bogdan Apostu.

În această iarnă, FC Academica Clinceni i-a mai achiziționat pe Carlos Cherteș (16 ani, împrumut de la ASA Târgu Mureș), Florin Ștefan (19 ani, ex Inter Olt Slatina), Gabriel Peruchi da Costa (19 ani, ex Gremio Deportivo Prudente) și Costin Gheorghe (27 ani, ex Gaz Metan Mediaș).

Pe aceeași temă