L-au convins pe Florin Costea: „A semnat pe un an cu opțiune de prelungire pe încă doi”. Provocarea acceptată de oltean

L-au convins pe Florin Costea:

Florin Costea (33 de ani) a semnat cu U Craiova 1948 SA, echipa din Liga a 3-a patronată de Adrian Mititelu.

„Bine ai revenit Florin Costea! Atacantul oltean a semnat un contract pe o perioadă de un an cu opțiunea de prelungire pentru încă 2 ani. Bine ai revenit acasă”, se arată în mesajul postat de Craiova pe Facebook.

Florin Costea a evoluat ultima dată în Liga 3, pentru ACS Șirineasa, actuala Energeticianul, până în iarnă, iar de mai bine de opt luni nu a mai jucat pentru nicio echipă. În această vară s-a antrenat cu o echipă de „județ” din Vâlcea, Viitorul Dăești, în speranța că își va găsi un angajament convenabil din punct de vedere financiar.

Acum a decis să revină la Craiova, cu care a semnat pânâ la finalul sezonului.

În această vară, Adrian Mititelu a mai adus la echipa sa jucători cu nume, precum Constantin Grecu sau Mădălin Ciucă. Noul antrenor al Craiovei SA este Ștefan Stoica, fostul selecționer al Republicii Moldova.

Costea a adunat până acum 121 de meciuri oficiale în Bănie, reușind să marcheze 48 de goluri. La CFR Cluj, atacantul a marcat numai patru goluri în aproape 50 de meciuri, în timp ce la FCSB a prins numai 27 de meciuri și a marcat numai două goluri. Totuși, a marcat un gol un extrem de important în grupele Ligii Europa, în partida cu Maccabi Haifa de pe Național Arena.

Craiova se află în Seria 3 în acest sezon, unde se va duela cu AS SR Brașov și Turris Oltul Turnu Măgurele pentru promovarea în Liga 2.

Pe aceeași temă