Juventus, egala Chindiei în Colentina. Echipa lui Oprița a bătut palma cu jucători de la Gaz Metan și Petrolul

Juventus, egala Chindiei în Colentina.** Echipa lui Oprița a bătut palma cu jucători de la Gaz Metan și Petrolul

La cel de-al doilea amical din această vară, Juventus București a obținut tot o remiză. Sâmbăta trecută, cu o echipă formată din mulți jucători veniți în probe, nou-promovata în Liga 2 termina la egalitate cu Viitorul Domnești, scor 3-3, iar acum, astăzi, a făcut 1-1 cu Chindia Târgoviște, o viitoare adversară din noul sezon. Golurile testului desfășurat pe stadionul din Colentina au fost înscrise de Iulian Carabela, pentru bucureșteni, și Vlăduț Parghel, pentru târgovișteni.

Daniel Oprița a trimis în prima repriză a meciului cu Chindia mulți jucători care erau titulari în campionatul recent încheiat, noutăți fiind doar Dean Beța (Petrolul) și Dragoș Florea (Voința Snagov). Bucureștenii au dominat prima repriză și au reușit să și deschisă scorul prin Carabela. Partea a doua a fost folosită pentru a testa mai mulți jucători, acest lucru văzându-se în jocul în fața unei dâmbovițenilor. Oaspeții au reușit în cele din urmă să egaleze prin golul lui Vlăduț Parghel, rezultat care avea să fie și cel final. La Chindia, în partea a doua a jucat și Andrei Neagoe, un mijlocaș venit de la CSM Râmnicu Vâlcea.

„Pregătirea de la stadion decurge bine. Ne-am reacomodat la efort pentru început, am avut jucători în probe pe care să-i vedem, însă dintre aceștia nu am păstrat foarte mulți. Încercăm să aducem câțiva jucători cu experiență, așa cum e și cazul lui Băjenaru, un jucător cu care vorbisem încă din primăvară. Cu Chindia, în prima repriză am utilizat jucătorii de bază, iar jocul m-a mulțumit. Târgoviștenii au o echipă foarte bună, care a terminat în primele locuri în sezonul trecut”, a spus, pentru Liga2.ro, Daniel Oprița, antrenorul lui Juventus.

Juventus a început prima repriză cu: Fila – Val. Dima, I. Morariu, Wallace, Beța – Fl. Cazan, Val. Bărbulescu, Măd. Mihăescu, Stoenac – Carabela, Dr. Florea, iar în a doua repriză au mai intrat: Brie – Roberto Alexandru, Vasile Alexandru, Rontea, Eugen Nica, Ursu, Amariei, Andrei Ionescu și Sercea.

Chindia a început meciul cu: Aioani – Pătru, Bg. Dinu, Ispas, Martac – Neguț, Honciu, Aug. Voinea, Rosciugă – Nisipeanu, D. Popa, pentru ca în repriza secundă să joace Meilă (Bicher) – C. Dinu, Vătavu, Bg. Dinu, Martac (Ioniță) – Parghel (Șerban), L. Mihai, Pencea, Ad. Grigore (Neacșu) – A. Neagoe, Cherchez.

Băjenaru, cea mai importantă achiziție pentru Juventus

Juventus nu se va mai baza în sezonul Ligii 2 pe Andrei Sin, Bogdan Oprea, Robert Lică, Sincă sau Arsu, ultimul accidentat, în timp ce la capitolul achiziții, deocamdată îi putem trece doar pe Liviu Băjenaru (mijlocaș, Gaz Metan Mediaș), Roberto Alexandru (fundaș, Petrolul) și Dragoș Florea (atacant Voința Snagov). Se poartă negocieri și cu Dean Beța, însă până în acest moment nu s-a ajuns la un acord cu fundașul venit de la Petrolul.

Sâmbătă și duminică, Oprița le-a dat liber jucătorilor, luni vor reveni la antrenamente, iar de marți se pleacă în cantonament la Govora, acolo unde se stă zece zile, până pe 15 iulie. Cât privește meciurile amicale, Juventus mai are programate până acum teste cu CSM Râmnicu Vâlcea (9 iulie, la Râmnicu Vâlcea), CS Mioveni sau CSM Râmnicu Vâlcea (15 iulie), Chindia Târgoviște (20 iulie, la Târgoviște) și Al Ittihad, echipa lui Victor Pițurcă (23 iulie, pe stadionul din Colentina).

Cât o privește pe Chindia, aceasta își va stabilit sâmbătă lotul cu care se intră în cantonamentul de la Mogoșoaia.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă