Jerry Gane se felicită că l-a convins pe Costea să semneze cu CSM. „Florin este cu siguranță un plus și pe teren, dar și în vestiar”

Jerry Gane se felicită că l-a convins pe Costea să semneze cu CSM.**

După ce a insistat mai bine de două luni să îl convingă pe Florin Costea să joace pentru CSM Râmnicu Vâlcea, antrenorul echipei din Liga 2, Jerry Gane, a răsuflat ușurat. Fostul jucător al Craiovei, Steaua sau CFR a semnat în cele din urmă cu CSM, după ce nu s-a înțeles cu conducătorii clubului din Emiratele Arabe Unite, acolo unde joacă și fratele său, Mihai.

„Mă bucur că Florin a semnat cu noi, sper să îl am cât mai repede în teren. Depinde ce vom face în orele următoare, ca să îi vină cât mai repede cartea verde și să îl legitimăm. El este cu siguranță un plus pentru echipă, dar și în vestiar pentru băieți. Eu am lucrat cu el și știu de ce este în stare. Își doream mult să reintre și să joace”, a spus Gane.

Tehnicianul vâlcenilor își pune mari speranțe în cei doi atacanți cu experiență, Costea și Dina, care au jucat împreună sub comanda sa și la Universitatea Craiova. „Dina și Costea au refăcut cuplul de la Craiova, ei sunt prieteni, dar și în teren se simt foarte bine. Dina deja a spart gheața și a marcat un gol. Sper ca, împreună cu Florin, să aibă parte de mai multe acțiuni și să marcheze amândoi mai multe goluri. Este important că îl am și pe Florin la echipă, alături de alți jucători importanți, ca Dina, Stana sau Cristea”, a mai declarat Jerry Gane.

În etapa următoare, CSM Râmnicu Vâlcea va juca sâmbătă, de la ora 12:00, în Zăvoi, cu Foresta Suceava.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă