Ionuț Pop a fost transferat definitiv de AS Roma

Ionuț Pop** a fost transferat definitiv de AS Roma

AS Roma, vicecampioana Italiei, a activat opțiunea de al transfera definitiv pe jucătorul clubului FC Bihor, orădeanul Ionuț Pop. În urmă cu un an, tânărul portar a fost împrumutat la formația din capitala Italiei unde a evoluat pentru echipele de juniori ale clubului roman. Evoluțiile din teren ale lui Pop au dus la achiziționarea definitivă.

„E o reușită deosebită atât pentru Ionuț, cât și pentru FC Bihor. Ne bucurăm foarte mult pentru că el a confirmat așteptările noastre și a ajuns la un club de top din Europa. Îi dorim mult succes în viitor și sper să-l vedem apărând în Champions Leaque”, a declarat, pentru fcbihor.ro, președintele clubului FC Bihor, Șerban Morcan.

Născut în 1997, Ionuț Pop evoluează pe postul de portar și este produsul Centrului de Copii și Juniori al clubului FC Bihor. El a avut evoluții foarte bune la grupele de juniori B și A a clubului „roș-albastru”, a devenit component al lotului național de juniori al României și a fost cooptat apoi și în lotul echipei de seniori de la FC Bihor, unde a prins de câteva ori și lotul de 18.

În lotul primei echipei a Romei fac parte patru români: portarul Bogdan Lobonț (36 ani) și fundașii Mihai Bălașa (19 ani), Deian Boldor (19 ani) și Vlad Marin (19 ani), însă niciunul nu a jucat vreun meci oficial pentru vicecampioana Italiei.

Pe aceeași temă