Încă un japonez la FC Ploiești

22 Jan. 2009, 16:29 Bursa transferurilor
Încă un japonez la FC Ploiești

Miercuri seară, în cantonamentul echipei FC Ploiești de la Snagov a mai ajuns un jucător japonez! Văzând succesul avut cu aducerea lui Seto Takayuki, jucător ce a fost printre cei mai buni fotbaliști, din august 2007, de când joacă la FC Ploiești, conducerea a decis că ar merita încercată mai departe această pistă.

Astfel, prin intermediul antrenorului Costel Lazăr – care l-a adus și pe Takayuki în România – a mai sosit un jucător nipon. Este vorba despre Hideaki Ikematsu, un fotbalist ce poate juca fundaș stânga, sau mijlocaș și care are un CV interesant, peste cel al lui „Taka” la venirea în România. Asta pentru că Hideaki a evoluat pentru clubul Fagiano Okayama, din liga secundă japoneză, în ultimul sezon, bifând câteva meciuri, dar a făcut parte, în anul 2006, pe când avea doar 20 de ani, din lotul prim-divizioarei Kioto Purple!

Născut la 10.01.1986, japonezul are 1,71 metri – înălțime – și va fi testat de către FC Ploiești până la finalul cantonamentului de la Snagov. Cel mai bucuros de sosirea lui Hideaki este, desigur, conaționalul său Takayuki, care s-ar bucura enorm să nu fie singurul japonez din fotbalul românesc, așa cum este în acest moment, după plecarea fostului astrist, Ippei Aoki, de la Mechel Câmpia Turzii.

articol scris de Marian DIMA

22 Jan. 2009, 16:29 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă